≫ 

Danas oblačno i suvo vreme, krajem dana kiša i sneg: Temperatura u Srbiji do 7 stepeni

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i suvo, od sredine dana sa periodima sunčanog vremena

  • 1
vetar NOVI SAD vetrovito VREME hladno, vremenska prognoza Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo, sa maksimalnom temperaturom do sedam stepeni.

U brdsko-planinskim predelima ujutru i pre podne mestimično sa kratkotrajnim snegom, saopštio je RHMZ.

Od sredine dana delimično razvedravanje, pa se očekuju i periodi sunčanog vremena.

Uveče i u toku noći naoblačenje sa severa, koje će u noći ka nedelji usloviti slabu kišu koja će brzo preći u sneg. Duvaće slab i umeren vetar, na severu i istoku zemlje povremeno jak, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus četiri do dva, najviša dnevna od tri do sedam stepeni.

vremenska progoza Printscreen: RHMZ

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i suvo, od sredine dana sa periodima sunčanog vremena. Uveče i u toku noći naoblačenje sa slabom kišom koja će brzo preći u sneg.

Prema izlgedima vremena do 5. februara, u nedelju će biti promenljivo oblačno, malo toplije, s kratkotrajnom kišom u nižim predelima i snegom na planinama. Više sunčanih intervala biće tokom poslepodneva.

U ponedeljak ujutru vedro, veći deo dana suvo, uz naoblačenje sa zapada i jugozapada, koje će u toku noći ka utorku i u utorak tokom dana uz pad temperature usloviti najpre kišu, a zatim i sneg. Na severu zemlje slabe padavine, u centralnim i južnim krajevima očekuje se više padavina uz ponovno stvaranje snežnog pokrivača u nižim predelima i povećanje visine snega na planinama.

U sredu i četvrtak promenljivo oblačno, suvo, sa periodima sunčanog vremena. Novo, jače naoblacenje s kišom i snegom očekuje se krajem perioda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA