≫ 

"Oni koji se nisu vakcinisali i najpametniji su na svetu, moraće da se zaraze više puta": Dr Šekler o koroni

On se osvrnuo i na upotrebu ivermektina, prenoseći iskustva lekara u svetu koji su ga koristili i u lečenju korone

  • 35
dr Milanko Šekler; foto screeenshot Youtube/RTS dr Milanko Šekler; foto screeenshot Youtube/RTS

Koroni je odzvonilo kod onih koji su se vakcinisali. Oni koji su obavili potpunu imunu profilaksu, primili tri odnosno četiri vakcine, imaju najmanje razloga za brigu, izjavio je danas dr Milanko Šekler za TV Prvu, povodom ukidanja svih epidemioloških mera za ulazak u našu zemlju.

Potom se, u svom maniru, oštro osvrnuo na one koji nisu vakcinisani.

- Osobe koje se nisu vakcinisale i koje su "najpametnije na svetu", moraće da se zaraze koronom nekoliko puta - poručio je dr Šekler.

Takođe je dodao da četvrta doza treba da se prima u skladu sa godinama i pratećim bolestima. "Nisam za obaveznu četvrtu dozu", istakao je on.

Odluku o ukidanju svih epidemioloških mera za ulazak u Srbiju ocenio je kao sasvim očekivanu, imajući u vidu kontekst u celom svetu i pristup koji se prema koroni zauzima u poslednjih nekoliko meseci.

Komentarišući raspravu o davanju ivermektina koja se opet povela jednoj vajber grupi, dr Šekler je rekao da je ivermektin aktivna suspstanca koja se upotrebljava i u veterinarskoj i u humanoj medicini.

- Neki lekari ga prepisuju pacijentima koji imaju probleme sa parazitskim bolestima. Zemlje koje su ga koristile protiv korone se nisu naročito proslavile. Upravnici bolnica koje su ga koristile rekli su mi da ne mogu da kažu ni da deluje ni da ne deluje - preneo je Šekler.

Video: Stelt se ne razlikuje od omikrona: Šekler za paniku krivi novinare i daje objašnjenje za novi soj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    3. maj 2022 | 16:51

    doktore ti sto su se vakcinisali 50% ih je tesko obolelo od vakcine a druga polovina vise nece primiti vakcinu jer su umrli od vakcine

  • Marko

    3. maj 2022 | 17:00

    Ja sam primio i zarazio se vise puta... Sto bi rekla konstrakta.... I sta cemo sad

  • Boža zemunac

    3. maj 2022 | 17:08

    Uz dužno poštovanje doktore, niste u pravu. U Zemunskoj bolnici skoro svi doktori su dobili koronu a primili su po dve i tri vakcine.Proverite, pa onda pričajte.l

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA