≫ 

Opasan snimak iz Čačka, bahati vozač divljao kod vrtića i škole: "Deca uplašena, zgrožena sam, ovo je sramota"

Snimak brze i nasilničke vožnje širi se među Čačanima i to usnimljen usred bela dana

  • 23

Glasno brujanje motora i škripa kočnica dok su za volanom jedva punoletni mladići, slika je koja svakodnevno susreće Čačane i to u neposrednoj blizini centra grada. Poligon na bedemu odavno je poznat kao mesto na kom se skuplja omladina zaljubljena u brze četvorotačkaše i to ništa nije sporno da osim što ugrožavaju svoje, vrlo često u opasnost ne dovode i tuđe živote. U večernjim satima driftuju i trkaju se kolima, a sada su bahati pojedinci očigledno odlučili da rade šta hoće i onda kad to oni hoće.

Jeziv snimak brze i nasilničke vožnje širi se među Čačanima i to usnimljen usred bela dana.

- Šetala sam sa decom, kad smo ugledali vozača koji se priprema za performans. Stajao je ispred prodavnice i onda je naglo okrenuo pod ručnom, i nastavio punim gasom ka centru grada. Deca su se uplašila, a ja sam ostala zatečena tom bahatošću. U to vreme na trotoarima i pešačkom prelazima je puno dece, jer se u blizini nalaze i škola i vrtić. Ovo je sramota šta nam omladina radi, da nemaju nimalo obzira prema svojim sugrađanima. Zgrožena sam - kaže građanka Čačanka za RINU koja se našla na licu mesta.

Stanovnici tog dela grada već mesecima unazad primetili su okupljanje mladih, koji tu prvo parkiraju svoja vozila, a zatim "žurka" počinje. Čak i u martu 2021. bilo je reči o njihovom bahatom ponašanju, ali ni do kakve promene za ovih godinu dana izgleda da nije došlo.

- Vikendom je tu i oko 30 automobila, nakon što se okupe, kreće driftovanje. Tu je u blizini pešačka zona, pa nije nimalo svejedno ako se zadesite u šetnji. Često se dešava da se nekoliko njih u isto vreme "potpisuje pod ručnom". Verujte da to izgleda, ali i zvuči kao u akcionim filmovima. Strah nas je da se u to vreme nađemo van kuće, ali strah nas je i za njih, jer ta bahatost u vožnji zaista izgleda jezivo kad je posmatrate sa strane - rekli su tada Čačani.

Oni ističu da samo pukom srećom do sada nije došlo do većeg incidenta i da je pitanja dana, ako se ovakva okupljanja nastave. Ono što je primetno da osim vozila čačanskih tablica, na trkama učestvuju vozila koja imaju registarske oznake obližnjih opština u gradova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    13. maj 2022 | 14:28

    Samo nadjite ko mu je veza u policiji i ko mu sredjuje kazne i zavrsio je sa nasilnickom voznjom

  • Boža zemunac

    13. maj 2022 | 14:21

    Barabe u zatvor na duži period.

  • Misel

    13. maj 2022 | 14:38

    Ovo sigurno nije u domenu opisa posla policije !? Sramota !!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA