≫ 

Majke u ovom srpskom gradu mogu da doje i presvuku bebe u parku: Postavljene specijalne klupe

Potrebno je da zajedničkim snagama podižemo svest o značaju dojenja, ističu iz zrenjaninskog preduzeća JKP „Čistoća i zelenilo“

  • 2
klupe za bebe i mame, zrenjanin Foto: JKP "Zelenilo", Zrenjanin, zrklik.com

Osluškujući potrebe roditelja JKP "Čistoća i zelenilo" došlo je na ideju da na nekoliko lokacija u gradu postavi klupe na kojima će majke moći da doje i presvlače bebe.

Zahvaljujući saradnji sa Gradom Zrenjaninom ova ideja je vrlo brzo sprovedena u delo, pa su shodno tome, danas na četiri lokacije u našem gradu postavljene klupe“, istakli su iz JKP "Čistoća i zelenilo", piše zrklik.com.

klupe za bebe i mame, zrenjanin Foto: JKP "Zelenilo", Zrenjanin, zrklik.com

Od danas, roditelji koji svoje slobodno vreme provode sa porodicom, u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, Karađorđevom parku, na Trgu Dositeja Obradovića ili u parku kod spomen obeležja na Bagljašu, moći će da duže vreme provedu u prirodi, jer im je omogućeno da svoje bebe zbrinu upravo na ovim klupama.

- Potrebno je da zajedničkim snagama podižemo svest o značaju dojenja, ali i da omogućimo majkama adekvatan prostor na javnim mestima za tu svrhu, a akcijom poput ove značajno doprinosimo tom cilju - ističu iz zrenjaninskog preduzeća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA