≫ 

"Radni sastanak" sa juniorima: Ovako Bogoljub Karić podučava najmlađe članove porodice

"Obrazovanje je uvek bilo i biće najbolja investicija"

  • 0
Bogoljub Karić Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić objavio je novi video snimak u kome se vidi kako edukuje najmlađe članove velike porodice. Kako kaže, svoje znanje koisti da ih upozna i sa stvarima koje u školi nemaju priliku da nauče.

- Uvek koristim priliku da svojoj deci i unucima, prenesem ogromno znanje i iskustvo koje sam stekao kroz decenije rada.

Tako da su naši juniori su često na okupu na "radnim sastancima", gde uče neke stvari koje u školi nemaju priliku i da kroz razgovor stiču znanje - napisao je Bogoljub Karić na svojoj fejsbuk stranici.

- Obrazovanje je uvek bilo i biće najbolja investicija, to je zlato koje vam niko ne može oduzeti. Jedna velika prekretnica u životu je odabir škole i profesije. Verujem da su svi mali i veliki maturanti, doneli ispravne odluke i da vredno spremaju prijemne ispite.

- Ovih dana su prijemni za srednjoškolce, što je veliki pritisak za decu ali i roditelje. I naš unuk Luka je takodje pred upisom u srednju školu i vrlo smo srećni što je odličan i vredan učenik. Trud njegovih roditelja, Nede i Dejana je pokazao rezultate, Luka je jedno stvestrano i obrazovano dete. Želim svim maturantima da upišu školu koju su odabrali i uspešno nastave obrazovanje.

- A vama, budićim brucošima koji se takodje pripremate u za upis na fakultete, moj predlog i iskreni savet je da vaš odabir bude Alfa BK univerzitet. Univerzitet sa tradicijom dugom više od 20 godina, hiljadama studenata koji su uspešni u svom poslu, ne samo u Srbiji nego i u celom svetu. Dragi moji đaci i studenti želimo vam sreću i uspeh u daljem školovanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA