≫ 

Ružan prizor na ulazu u Topolu: Deponija nikla iznad izvora vode, raspadnut nameštaj i odeća na sve strane

Na ulasku u ovu opštinu iz pravca Rudnika u neposrednoj blizini izvorišta vode osvanuli su prizori koji su meštane ostavili bez teksta

  • 2
Topola, deponija

Foto: RINA

Iz dana u dan kao da je sve više nesavesnih građana koji da bi se brže rešili onog što im smeta otpad bacaju gde stignu. Divlje deponije niču kao pečurke posle kiše, a bahatost pojedinica nije zaobišla ni Topolu.

Na ulasku u ovu opštinu iz pravca Rudnika u neposrednoj blizini izvorišta vode osvanuli su prizori koji su meštane ostavili bez teksta, prenosi RINA.

- Više puta smo apelovali na nadležne da ovo smeće odnesu jer ne samo da je ružno već predstavlja i potencijalno leglo zaraze. Nesavesni građani bacaju krevete, dušeke, garderobu, razne predmete iz domaćinstva, psi lutalice posle to razvlače, ima i razne hrane koja smrdi, veoma neprijatno kada prođemo pored , a još gore što je iznad izvorište vode - kaže meštanka Krive Bare koje živi u blizini.

Slična situacija i na ulasku u Topolu iz pravca Aranđelovca u naselju Kamenjak. Kontejner je do pola popunjen, a pored njega je formirana prava mini deponija.

- Sve je više onih koji ne zovu komunalne službe kako bi se rešili kabastog otpada, već taj problem sami rešavaju tako što krevete bacaju svuda. Nadamo se da će konačno se povećati ekološka svest pojedinih naših građana, jer ovo postaje nepodnošljivo - poručuju meštani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA