≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 24. jun 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 10
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer 2 Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 24. jun 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Đaci OŠ "Vasa Stajić" vesele se uz pesmu o ratu Baje Malog Knindže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruzica

    23. jun 2022 | 20:34

    Doslo je vreme da vladari i vlade balkanskih zemalja shvate da se EU kao ni SAD i Engleskoj ne moze vise verovati. Kako nas tretiraju to su pokazali. Mi smo njihovo oruzje za sprovodjenje njihove politike. Vise se ne sme desiti da Srbija sprovede ni jednu odluku protiv bilo koje zemlje, a posebno Rusije, na zahtev navedenih. Vidi se njihova namera. Hteli su da nas proglase genocidnim narodom,ali je sprecila Rusija. Nisam ja nikakav Rusofil, ali znam da procenim do detalja postupke prema nama. Od danas smo sa svim zemljama sveta dobri, necemo se mesati ni u cije poslove, ali ni dozvoliti da se nama naredjuje sta da radimo. U svetu ima 7 milijardi ljudi, ne moramo se okretati ovima gde nema ni 1 milijarda. Danasnjim postupkom narod Balkana ce prestati da zeli da udje u to blato.

  • Nikolas

    23. jun 2022 | 23:21

    JA VEC DUZE VREMENA NEDELJOM U CRKVI PALIM SVECU DOLE ZA MRTVE -EU I PITAM SE KO CE IM ODRZATI OPELO !!!! AMIN !!!

  • Super Brundo

    23. jun 2022 | 23:26

    Ukrajinci su dozvolili da EU i SAD razmisljaju u njihovo ime pa danas ginu u ogromnim brojevima protiv vojne supersile.Makedonci su ispali naivni na slican nacin.Cak su promenili ime drzave zbog pustih obecanja i na kraju nista.Vise ih ne ucenjuje Grcka.Sad ih ucenjuje Bugarska.Grcka im osporava ime drzave a Bugarska nacionalnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA