Srbija gori: Savet vozačima da ne kreću na put u jeku vrućina, i da ovo provere pre nego što sednu za volan

Iz JP Putevi Srbije obaveštavaju da je na deonici Štavalj - Brnjica, danas od 8 do 16 časova obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju puta

  • 2
Vrućina, devojka u kolima automobilu Foto: Shutterstock

Prema najavama metereologa ulazimo u period u kojem će temperatura vazduha biti oko 35. podeljka, zbog toga ali i zbog pojačanog saobraćaja na putevima koji vode ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori vozačima ne preporučujemo vožnju u periodu od 11 do 17 časova, ali ukoliko je neodložna, tada koristiti češće odmore, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prekontolišite rashladnu tečnost, nivo ulja u motoru i u kočionom sistemu, proverite pritisak u pneumaticima i stanje rezervnog točka, savetuje AMSS.

Iz JP Putevi Srbije obaveštavaju da je na deonici Štavalj - Brnjica, danas od 8 do 16 časova obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju puta. Alternativni putni pravac tokom obustave: Sjenica - Raždaginja - Karajukići Bunari - Duga Poljana.

Naizmenično propuštanje vozila je na deonici Knić - Mrčajevci, do 15. septembra usled radova na mostu preko Bresničkog potoka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahah

    27. jun 2022 | 12:28

    Nego zimi da idu na letovanje pa da ne krecu,pa ko jos nema.klimu u autu koji ide na more

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA