"Izmoreni smo, ali smo konačno kod kuće": U Srbiju stigli turisti koji su bili zaglavljeni u Rimu

Određen broj putnika ostao je u hotelu u Rimu, u kojem im je obezbeđen smeštaj do narednog leta

  • 0
Turisti nasi iz Rima Foto: Privatna arhiva

Dva autobusa sa srpskim turistima, koji su zbog otkazanog leta avio-kompanije WizzAir u subotu popodne, ostali zaglavljeni u Rimu, stigla su danas oko 13 časova kod Sava centra.

Oko 80 putnika je vraćeno u Srbiju, zahvaljujući naporima ambasadora Srbije i Italiji, Gorana Aleksića i direktora italijanskog aerodroma Čampino, koji su našim građanima obezbedili prevoz nazad.

- Izmoreni smo ali srećni što se sve rešilo najbolje moguće, s obzirom na neprofesionalnost i potpunu nezainteresovanost avio-kompanije WizzAir za svoje putnike. Veliku zahvalnost dugujemo našem ambasadoru, koji je sa direktorom Aerodroma Čampino obezbedio italijanske autobuse za naše građane. Takođe, veliko hvala i producentkinji Gordani Ristić, koja je sa nama od početka do kraja - rekla je za Telegraf.rs S.P.

Određen broj putnika ostao je u hotelu u Rimu, u kojem im je obezbeđen smeštaj do narednog leta. Putnici koji su u sopstvenoj režiji uzeli karze preko Air Serbie su jutros sleteli. Ostatak bi trebalo sutra, letom kompanije WizzAir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA