≫ 

Objavljeni preliminarni rezultati male mature

I ove godine sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole mogu biti vidljive jednim logovanjem na portalu Moja srednja škola

  • 0
Pitanja mala matura

Foto: Ministarstvo Prosvete RS

Preliminarni rezultati završnog ispita male mature su dostupni na portalu Moja srednja škola.

I ove godine sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja papira, jednim logovanjem na ovom portalu.

Roditelji i učenici na portalu imaju uvid u sva tri testa, a ukoliko budu imali prigovor moguće je da ga podnesu prvostepenoj komisiji do 16 časova - putem portala ili u školi.

Ukoliko nisu zadovoljni odgovorom prvostepene komisije, prigovor mogu podneti drugostepenoj komisiji, u subotu 2. jula, do 16 časova, čiji će odgovor biti i konačan.

Listu želja će moći da podnesu, putem portala Moja srednja škola do 6. jula, uz mogućnost neograničenih izmena i dopuna. Za one koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja liste želja, listu želja mogu podneti u papirnom obliku u školama 6. i 7. jula.

Roditelji će 13. jula na portalu imati uvid u listu raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama, dok je upis od 14. do 20. jula.

Preliminarne rezultate možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA