≫ 

Oni su odgovorni za pomor ribe u reci Raška: Puštena velika količina mazuta

Nime, 7. juna ove godine došlo je do izlivanja nepoznate tečnosti u korito reke Raške, a prema rezultatima analiza Instituta za rudarstvo i metale u Boru zagađenje vode potiče od mazuta iz JKP "Gradska toplana" Novi Pazar

  • 1

Policijski službenici u Novom Pazaru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dva lica zbog zagađenja vode u reci Raški, saznaje "Telegraf.rs".

Nime, 7. juna ove godine došlo je do izlivanja nepoznate tečnosti u korito reke Raške, a prema rezultatima analiza Instituta za rudarstvo i metale u Boru zagađenje vode potiče od mazuta iz JKP "Gradska toplana" Novi Pazar.

Brzom i efikasnom reakcijom Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala došlo se do osumnjičeni. U pitanju su Direktor JKP "Gradska toplana" Novi Pazar, Mančić Nemanja i  Tehnički direktor JKP "Gradska toplana" Novi Pazar, Suljković Suad.

Njima se na teret stavlja krivično delo - zagađenje životne sredine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav Ninković

    1. jul 2022 | 18:07

    To se ne zove zagađenje reke nego državni terorizam...doživotna.robija za.sve.u lancu...sledeći će radije popiti taj mazut nego ćorka...to se zove država

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA