≫ 

Mural sa likom stradalog Nikole uskoro na zgradi u kojoj je živeo: Sa osmehom, obučen u dres omiljenog kluba

Osim ovog murala u naselju Vinara, postoji inicijativa da u centru Čačka bude oslikan mural na kome će Ognjen, Ivan, Luka i Nikola biti zagrljeni

  • 3
mural, čačak, Nikola Zekavica Foto: RINA

Osam dana nakon velike tragedije u kojoj su nastradala četvorica mladića, Čačak i dalje tuguje. Stanovcnici naselja Vinara u kom je živeo Nikola Zekavica već su se organizovali i počelo se sa oslikavanjem murala na zgradi u kojoj je živeo.

- Večno će živeti u našim srcima i veselog ćemo ga pamtiti jer je baš takav i bio. Pored osmeha koji ga je krasio, mural je oslikan u dresu njegovog omiljenog kluba Čelsija iz Londona, za koji je navijao. Mi koji smo ga poznavali zauvek ćemo ga pamtiti, a uz ovaj mural i generacije koje dolaze znaće da je u toj zgradi živeo i koliko nam je svima bio važan - kazao je Andrej Paunović za RINU.

Osim ovog murala u naselju Vinara, Nikolin brat, Ilija Zekavica, na Komemoraciji je izrazio inicijativu da u centru Čačka, na nekoj velikoj fasadi bude oslikan mural na kome će Ognjen, Ivan, Luka i Nikola biti zagrljeni.

On je dodao da je već preduzeo neke poteze kako bi ta ideja bila realizovana i povao sve ljude koji mogu da pomognu da njegova zamisao bude ostvarena.

Video: Srceparajuće slike iz Čačka: Građani odali poštu poginulim momcima puštanjem balona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA