Pronađeno telo muškarca kod Leskovca: Upao u bunar, preminuo na licu mesta

Prema nezvaničnim informacijama, pedesetogodišnji muškarac je pronađen u neobezbeđenom bunaru koji je udaljen oko 150 metara od njegove kuće

  • 1
Bunar, mrtav Foto: Profimedia, Sciencephoto RM, PIxabay

U leskovačkom selu Tulovo, u nedelju uveče, u bunaru je pronađeno telo pedesetogodišnjeg muškarca. Policiji je slučaj prijavljen oko 22 časa, a istraga je pokazala da je reč o zadesnoj smrti.

U Policijskoj upravi su potvrdili ovaj događaj i kazali da je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela, pa je telo predato porodici radi sahrane, pišu Novosti.

Kada su vatrogasci iz bunara izvukli telo nesrećnog čoveka on nije davao znake života tako da su lekari Hitne pomoći leskovačkog Doma zdravlja mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj pedesetogodišnji muškarac je pronađen u neobezbeđenom bunaru koji je udaljen oko 150 metara od njegove kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    1. avgust 2022 | 18:03

    Takvih bunara ima koliko hocete po srbiji, treba tuziti vlasnika bunara, po poljima ima takvih bunara obrasla travom. Moj sin koga je cuvala moja mama, zena se bavila poljoprivredom i kravama i kolima isla po seno, a onda je pozvala mog sina da stane ispred krave, da popravi nesto na kola volocska na 20cm.bio je bunar obrastao travom, sam Bog ga sacuvao da ne upadne u njega. To je dogadja od pre 45 godina, tada nisu radili vrtici preko leta a moralo se na posao tako da sam ga odvela u selo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA