≫ 

Gotovo pet puta više zaraženih koronom nego pre mesec dana: Pogoršava se stanje u kovid bolnici u Kruševcu

Petoro je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju

  • 2
VUCIC KRUSEVAC KOVID BOLNICA Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U kovid bolnici u Kruševcu trenutno je hospitalizovano 165 pacijenata, što je gotovo pet puta više nego pre mesec dana kada su u toj zdravstvenoj ustanovi bila 34 zaražena.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, petoro je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Kliničkom centru Niš, na dečjem kovid infektivnom odeljenju i GAK, na današnji dan hospitalizovano je devetoro pacijenata, a kod šestoro je potvrđen kovid, objavljeno je na sajtu te ustanove.

Video: U kovid bolnici u Batajnici 203 pacijenta, 7 na respiratoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    6. avgust 2022 | 03:14

    Evo ja sam ju dobio prvi put valjda je ona. Boli me svaki mišić na telu i dlaka. Prvi put mi prija da sedim na plus četrdeset i još se pokrivam. Jedva sam radio u firmi nije šef hteo da me pusti kući.gorim iznutra popio sam kuvano vino preznojio se sad sam ok. Kao nov videćemo sutra. Žena hoće da idem u bolnicu ja neću osim ako mi bude baš loše i to oni će doći po mene.Ipak ne želim da javnosti dam zadovoljstvo pošto nisam vakcinisani a ovde u Kanadi jedva čekaju takve da ih pokazuju po javnosti i razapinju. Srbija se saginjati neće

  • Uki

    6. avgust 2022 | 00:15

    Vrci maske!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA