≫ 

Da li je odzvonilo visokim temperaturama? Vreme se menja večeras, trebaće nam kišobrani, ali ćemo lakše disati

Minimalna jutarnja temperatura od 16 do 22°C, maksimalna dnevna od 31 do 35°C

  • 0
Kiša, kabanica, devojka

Foto: Shutterstock

U Srbiji pretežno sunčano ili umereno oblačno i dalje veoma toplo, ali za koji stepen ugodnije u odnosu na prethodni dan, uz umeren do jak severni i severozapadni vetar.

Poslepodne i uveče u istočnim, severoistočnim i centralnim predelima Srbije uz jači razvoj oblačnosti biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Minimalna jutarnja temperatura od 16 do 22°C, maksimalna dnevna od 31 do 35°C.

U Beogradu pretežno sunčano ili umereno oblačno i dalje veoma toplo, ali za koji stepen ugodnije u odnosu na prethodni dan, uz umeren do jak severni i severozapadni vetar.

Pred kraj dana uz jači razvoj oblačnosti na širem području grada biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Vremenska prognoza

Printskrin: RHMZ

Minimalna jutarnja temperatura 22°C, maksimalna dnevna 33°C.

U Srbiji u ponedeljak i u utorak promenljivo oblačno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu i na zapadu Srbije, a biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

Na jugu i istoku biće i dalje tropski toplo. Maksimalna temperatura biće od 26°C na zapadu do 36°C na istoku Srbije.

U sredu i u četvrtak na severu će biti pretežno sunčano, a u južnim i centralnim predelima promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 26 do 32°C. U petak i za sledeći vikend sunčano i ponovo veoma toplo.

U Beogradu u ponedeljak i u utorak promenljivo oblačno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

Maksimalna temperatura biće do 27°C. U sredu i u četvrtak pretežno sunčano i bez vrućina. Maksimalna temperatura do 28°C. U petak i za sledeći vikend sunčano i ponovo veoma toplo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA