≫ 

Par seo u kafić na Zlatiboru, pa doživeo neprijatno iznenađenje: Cene mogu da pariraju onima u inostranstvu

Dve kafe, vodu i sok platili su više od 1.000 dinara

  • 29
Zlatibor račun Foto: Mateja Beljan, TikTok/itsmesanjaa

Kada se pripremate da putujete u inostranstvo, svesni ste da trbea da ponesete veću količinu novca jer je većina stvari skuplja nego u Srbiji, te vam i samo da sednete negde da pipujete kafu treba više novca nego kod kuće. Ipak, da ta kafa može skupo da vas košta i u odmaralištima u Srbiji, pokazuje video koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji prikazuje kakve su cene na Zlatiboru.

- Dođete na Zlatibor, odlučite da popijete kafu ovde, nije strana zemlja. Dve kafe, voda, koka kola, molim lepo 1.055 dinara. Šta 1.055? - zapitala se devojka koja je objavila video računa iz kafića na TikTok.

Naime, dva espresa sa mlekom su par koštala po 220 dinara, za flašicu vode morali su da izdvoje 235, a za sok 380 dinara.

@itsmesanjaa #fypシ #fyp #viral #zlatibor ♬ original sound - Sanja 🦋

"Dečko i ja smo sedeli na istom mestu, kad smo videli račun za dve kafe...", "Leleeeeeeee, pa to je mnogo.Šsto je mnogo, mnogo je", neki du od komentara ispod videa.

Drugi su ipak komentarisali da to nije ništa, da postoje mestima na kojima je i skuplje, a bilo je i suprotnih komentara - da nije trebalo da biraju Zlatibor jer je najskuplji, već da odu na neku drugu planinu u Srbiji.

Video: Ada prepuna Beograđana, mnogi se žale na cene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Očajno pero

    7. avgust 2022 | 11:59

    Ništa to nek vas ne iznenađuje. Većina tih objekata je napravljena od prana novca stečena prodajom narkotika i vlasnici su kriminogena lica iz CG. Nisam otkrio toplu vodu. Svi to znaju. U medijima možete to da čujete od ljudi koji rade u bezbednosti. Vlasnici određuju cene, jer žele da povrate i deo koji su morali da ulože u objekat, a sa druge strane da operu još novca. Zlatibor zato liči na neartikulisanu gradsku sredinu sa soliterima. Ovo više nije Zlatibor, planina za odmor ovo je srpski Las Vegas /samo po kriminalcima koji tu peru novac je Las Vegas/ da bar jeste.

  • Ss

    7. avgust 2022 | 11:40

    E starno nemate šta da pišete,pa 9€,hoćeš na zlatiboru kafu da piješ kolu i sl,pa plati nemoj da se zalis,niko te ne tera,zašto nisi svratio u Uzice ili Sevojno,platio bi upola,Al nije isto Zlatibor i Sevojno..Aj bogati..

  • Nerazumem

    7. avgust 2022 | 12:54

    Ako si seo za sto, uzmi cenovnik i vidiš dal je za tvoj džep ili nije. Ako nije, hvala doviđenja. I onda nema JUUU kako je skupo. Znas pre nego sto si došao da zlatibor nije jeftin. Nikad nisam razumeo takve ljude, i posle kukaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA