≫ 

Policija podnosi krivičnu prijavu protiv dadilje iz Kruševca: Bebu odvela bivšem dečku da kaže da je njegova?

Majka je jutros prijavila nestanak bebe

  • 15
beba majka spavaju san Foto: Shutterstock

Policija u Kruševcu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo oduzimanje maloletnog lica. Ona se sumnjiči da je bebu staru 40 dana koju je čuvala izvela u šetnju, ali umesto da je vrati u dogovoreno vreme, odvela ju je u kuću svog momka, pišu Večernje novosti. 

Podsetimo, beba stara 40 dana nađena je porodičnoj kući D.S. u naselju Mudrakovac kod Kruševca nakon što je majka novorođenčeta prijavila njen nestanak.

Ceo slučaj otkriven je oko 11 sati kada je majka prijavila svoje strahove policiji. Ispričala je da je angažovala dadilju putem fejsbuka.

U policiji su predočili da je majka pozvala policiju i rekla da je njenu bebu u šetnju odvela 35-godišnja žena koja ju je povremeno čuvala, da je nije vratila u dogovoreno vreme, kao i da je njen mobilni telefon nedostupan.

- Sve raspoložive policijske snage odmah su krenule u potragu za bebom i ona je ubrzo pronađena u kući momka tridesetpetogodišnje žene - navode u policiji.

Beba je pronađena bez ikakvih povreda, a policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

A sam događaj, skoro da je filmski i prema nezvaničnim saznanjima obiluje brojnim oprečnim izjavama dadilje J.J, koja je kao i beba nađena u kući u Mudrakovac, gde živi njen momak.

Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu.

Inače, policija je, s obzirom na situaciju odmah odreagovala i organizovala poteru za J.J, ubrzo su je pronašli i tek onda je usledio šok, prenosi detalje Informer.

- J.J. je sa bebom pronađena naselju Mudrakovac u Kruševcu kod njenog bivšeg emotivnog partnera D.S. (40). Beba je vraćena prestravljenoj majci, a J.J. i njenog bivšeg priveli su u policijsku stanicu. Tada je klupko počelo da se odmotava - navodi izvor.

Prema njegovim rečima policija otkriva da su njih dvoje bili u vezi pre devet meseci.

- Vezu su započeli prošle godine, a razišli su se u aprilu ove godine. Dok su bili u vezi ona je pre oko devet meseci ostala trudna i imala je spontani pobačaj o kom nije pričala. Danas je odlučila da se pojavi kod dečka i da bebu koju je čuvala predstavi kao njihovo dete - rekao je sagovornik Informera zgranut neverovatnom pričom.

Kako je objasnio s druge strane D.S. je rekao da ga je bivša zvala pre tri dana.

- Rekla mu je da dolazi kod njega, odnosno da će da svrati sa njihovim detetom - naveo je izvor.

Video: Marija Kulić tukla pijanu Miljanu, a onda je dadilja otkrila šta je Kulićeva uradila sa kolevkom sina Željka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    8. avgust 2022 | 17:18

    pa ti i nisi za bebu ako ti treba dadilja za setnju bebe od 6 nedelja.

  • Užas!

    8. avgust 2022 | 17:40

    Ne zna se koja je gora! ''Majka'' koja ima dadilju za novorođenče ili ova ''dadilja'' ludača!

  • V8

    8. avgust 2022 | 17:13

    Pravite vi bebu, nemoj tudju da uzimate, šta li će biti do kraja sa ovim svetom, ladno uzme tudje dete I ode kod dečka da kaže da je njihova beba, vojmi oca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA