≫ 

Bujica nosi automobil, ulice poplavljene: Stravično nevreme pogodilo Niš, padao grad veličine lešnika

Palo je 17 litara kiše po metru kvadratnom

  • 18

Niš je ovog popodneva zadesilo jako nevreme, a padao je i grad veličine lešnika. Od velike količine padavina, ulicama su tekle prave reke. Palo je 17 litara kiše po metru kvadratnom.

U jednom od snimaka tokom nevremena zabeleženo je i da bujica nosi automobil, dok su, čini se, najmanje dve osobe unutra. Deluje da ga je malo zaustavila bandera, a potom ide u rikverc. Bujica nosi auto, Ovo se navodno desilo u Zetskoj ulici.

Olujni vetar porušio je suncobrane i stolove po kafićima i izazvao brojne probleme.

Nestabilnost će se zadržati do večeri, ali, sudeći po prognozama, ovakva nepogoda se ne očekuje ponovo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Asfalt u Ulici Svetolika Rankovića u opštini Palilula i ovaj put je oštetila kiša, a ta ulica je prošle godine rekonstruisana čak dva puta, navode Južne vesti.

Jak pljusak je odneo deo asfalta, a u ulici je nastala reka.

Podsetimo, ulica je obnovljena prošle godine i za to je izdvojeno 22 miliona dinara. Krajem avgusta 2021. godine sveže rekonstruisana ulica je uništena posle kiše, pa ponovo rekonstruisana oktobra iste godine.

Upozorenje na jake pljuskove, grmljavinu i grad

U narednih sat vremena na području Borskog, Nišavskog, Topličkog i Jablaničkog okruga intenzivniji pljuskovi sa grmljavinom, pojavom sugradice i grada i jakim vetrom u zoni pljuska, upozorio je RHMZ u 16.28.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boško

    9. avgust 2022 | 18:41

    Kakvo bre strašno nevreme obična letnja kiša od deset minuta i bez vetra. Grad je bio redak i veličine zrna kukuruza kokičara a ne lešnika. Zetska ulica je inače takva i kad se popišaju dva kera kod pivare.😀

  • Milica

    9. avgust 2022 | 20:12

    Od kako znam za sebe kise je bilo i bice,ali asfalt nikad nosila nije.Pobogu ljudi kako je to uradjeno kad ga spere kisa???Asfalt od kartona mozda?

  • Cobi

    9. avgust 2022 | 19:10

    Može grad da plati i 220 miliona, biće isto, treba promeniti izvođača radova, dokle god radi ove poslove aktuelni izvođač, biće još gore, jer je izuzetno nesposoban.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA