≫ 

Meštani sela Pećine kod Ivanjice i dalje muče muku sa tajnim ljubavnicima: Iza sebe ostavljaju svašta

To skriveno mesto već godinama unazad je mesto tajnih ljubavnih susreta, na šta bi stanovnici obližnjih kuća možda i zažmureli, ali nikako ne mogu da im oproste što iza sebe ostavljaju velike količine otpada

  • 2
Ivanjica Pećine ljubavna krivina

Foto: RINA

Za ljubavnu krivinu koja zadaje velike muke meštanima ivanjičkog sela Pećine čula je čitava Srbija.

To skriveno mesto već godinama unazad je mesto tajnih ljubavnih susreta, na šta bi stanovnici obližnjih kuća možda i zažmureli, ali nikako ne mogu da im oproste što iza sebe ostavljaju velike količine otpada, mahom iskorišćene vlažne maramice i gomilu kondoma. Iako su priča i problem ovih meštana dospeli u javnost, to nije pokolebalo ivanjičke ljubavnike da promene svoje omiljeno mesto za sastanke.

- Ujutru zateknemo nekada i po deset automobila. Nakon toga ostaje gomila smeća i to se ponavlja iz dana u dan. Nema nikakve promene. Razmišljali smo da zapišemo broj tablica i odnesemo, prijavimo policiji. To kad se pročuje možda onda niko neće smeti da dolazi ovde, ili da stavimo slike tih automobila na naše društgvene mreže. Pa će sledeći put prvo da razmisle da li će da se upute ovamo. Ivanjica je malo mesto sve se brzo pročuje, posle kad pukne bruka neće moći da ih operu ni Dunav, ni Sava - kaže za RINU meštanin sela Pećine.

Goranu Zlatiću ova krivina je najbliža, smeštena tik uz njegovu kuću i on je do sad imao najviše problema. Čak je o svom trošku angažoavao mehanizaciju koja je odnela smeće, ali vrlo brzo ponovo se nakupilo dosta materijala potrošenog u ljubavnim igrarijama.

- Meni je ostalo jedino da dežuram, ili da se bijem sa nekim. Imam tri kćerke, sina, suprugu, oca i majku.. svi tuda prolazimo i treba to svakodnevno da gledamo. Nadamo se da će se konačno bar malo urazumiti, jer ovo postaje nepodnošljivo. Кoliko znam, nije dozvoljeno vođenje ljubavi na javnim mestima. Ja kad bilo šta kažem svi se ljute, ali svako ima svoje dvorište nek tamo vode ljubavnice. Ne ovde ispred moje kuće - priča Goran.

Međutim, osim tajnih ljubavnika ovu krivinu posećuju i nesavesni građani koji bacaju smeće i ostavljaju mladunce kućnih ljubimaca, kučiće i mačiće, u kartonskim kutijama.

Video: Čovek istovaruje smeće na divljoj deponiji u Beogradu, dok je radnici čiste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣

    13. avgust 2022 | 02:19

    Pa ako svi znaju ( i posecuju) onda to vise nije tajno mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA