Nesvakidašnje Staropramen iskustvo

Proteklog vikenda ljubitelji Staropramen piva uživali su u nesvakidašnjem pikniku u autentičnom ambijentu Mokrin Housa nadomak Kikinde

  • 0
Staropramen, Apatinska pivara Foto: Apatinska pivara

Preko 300 posetilaca imalo je priliku da provede nedeljno popodne uz Staropramen pivo, fantastične zalogaje i muziku za koju su bili zaduženi sjajni DJ Malina i lokalni bend Drvo Truo. Kroz druženje sa medijima i posetiocima, Staropramen brend jača vezu sa svojim potrošačima, podsećajući ih na važnost balansa u životu, kao što je i sam Staropramen pažljivo izbalansiran za pun, bogat pivski ukus.

Premium češki lager u kombinaciji sa ukusnom hranom i sjajnom muzikom, idealan je spoj za nezaboravno piknik iskustvo. Ugođaj su upotpunili burgeri i tortilje, sa retro kombijem kao posebnom atrakcijom iz kojeg se posetiocima točio Staropramen, prostirkama sa jastucima i ležaljkama na travi.

Negujući tradiciju dugu 150 godina, Staropramen je postao brend uz koji se stvaraju i uz koji se žive kvalitetne priče. Staropramen je uz premium pivo koje znalački kombinuje tradiciju, moderne tehnologije i inovacije, još jednom priredio događaj za pamćenje.

Pogledajte kako su neki od nas uživali na Staropramen pikniku:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MAJA (@vitkigurman)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Burmazevic Stefan (@ponocnijahac)

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA