Pucanje vodovodne cevi u zgradi u Kragujevcu razotkrilo jednu nelegalnu radnju: Stanari u šoku

Reč je o potencijalnoj sanitarnoj katastrofi

  • 0
Pukla vodovodna cev, centar Beograda Foto: Telegraf.rs

U stanu u stambenoj zgradi, na adresi Laze Marinkovića 60, nalazi se azil za napuštene životinje, što je sasvim slučajno otkriveno kada je pukla vodovodna cev u toj zgradi. Vlasnik ovog nelegalnog prihvatilišta već je držao nekoliko azila za napuštene pse u okolini Kragujevca, od kojih je jedan zatvoren prošle godine zbog neuslova u kojima su životinje držane i surovog ophođenja prema njima, piše ucentar.rs.

Iako je održavanje azila i staranje o napuštenim životinjama plemenit posao, smeštanje prihvatilišta u stambenoj zgradi je krajnje nedopustivo i neprihvatljivo iz više razloga. Životinje koje se u njemu čuvaju, bez nadzora i kontrole nadležnih institucija predstavljaju potencijalnu sanitarnu katastrofu.

Nehigijenski uslovi i neprilagođeno stanište su podjednako neprikladni i za držanje životinja koje žive u neuslovima, ali i za ljude koji stanuju u pomenutoj zgradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA