Valentina i Anđela nisu ni slutile ko dolazi da ih upozna: Kada su ugledale Radu Manojlović, nastao je muk

Od naše posete selu Drajinac, gde žive duboko u šumi, u trošnoj kući sa zidovima vlažnim od memle i crnim od gareži, do njihove posete Beogradu nije mnogo prošlo

  • 25

Niko nije mogao da čuje želje devojčica Anđele i Valentine, ali one su u njima živele i rasle, čekale dan kada će se ostvariti. Mislile su da je to samo mašta, da želje ne mogu da se ostvare, ali, kada su ih reporteri Telegrafa pozvali u goste u Beograd, mnoga su se vrata otvorila.

Iz jednih je izašla i njihova omiljena pevačica, s rukama prepunim poklona.

Od naše posete selu Drajinac, gde žive duboko u šumi, u trošnoj kući sa zidovima vlažnim od memle i crnim od gareži, do njihove posete Beogradu nije mnogo prošlo. Mnogi su odlučiči da izađu u susret devojčicama: kompanija Comtrade poklonila im je Notebook, vrata su otvorili Zoo vrt i FK "Partizan". Lica sa TV ekrana, koji im je bio jedini prozor u svet, najednom su bila oko njih.

Između ostalog, devojčice su nam rekle da obožavaju da slučaju muziku, a da im je omiljena pevačica Rada Manojlović. Pozvali smo Radu, koja je istog momenta rekla da će doći, uprkos tome što je veče pre bila na nastupu u Severnoj Makedoniji.

Devojčice su sedele u našem studiju i čekale našu "direktorku" koja želi da ih upozna. To je bila mala laž, kako bismo prikrili ko zapravo dolazi.

U jednom momentu, Rada se pojavila na vratima, u rukama je nosila kese pune pokolona za devojčice, a one su ostale zatečene. Nisu progovorale ni reč, a nakon nekoliko minuta su se oslobodile.

Pevale su, pričale, ljubile i grlile Radu koja je sa njima razgovarala kao da se znaju celog života. 

- Devojčice su predivne, ja se uvek odazivam kada su ovakve stvari u pitanju. Ne krijem kako sam ja nekada živela, imamo dosta sličnosti. One su jako slatke, i rekla sam im da me pozovu i da ću im pomoći uvek. Drago mi je da sam ih upoznala, i da sam im ulepšala dan, i one su meni moram da priznam - rekla je Rada u razgovoru.

Sve vreme dok je Rada pričala, one su je gledale, nisu ni trepnule. Shvatile su da im je prijatelj i da želi da im pomogne, pričala im je o danima kada ni ona nije imala mnogo i kako se rad i trud isplati.

Nakon razgovora, one su se pozdravile sa Radom i njemom sestrom Marijom, a onda su se rastale i dogovorile da se ponovo vide.

Video: Njihove suze ganule su i Vučića: Valentina i Anđela digle Srbiju na noge, svi priskaču u pomoć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oni

    14. septembar 2022 | 10:18

    Svaka cast telegrafu,samo napred i jos ovakvih prica jer ocigledno daju rezultate pozitivne

  • SVM

    14. septembar 2022 | 10:33

    Rada ima veliko srce. Rano je ostala bez majke i živela u seoskoj sredini i snažno saoseća sigurna sam sa devojčicama. Pomoći će i ona

  • Ne volim

    14. septembar 2022 | 10:16

    Rada carica. Mnogo je luda. :) Svaka cast. <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA