≫ 

Devojčicama sa Vlasine ostvarena jedna od najvećih želja: Ugostio ih Partizan, "pucale penale" u Humskoj

Devojčice su imale priliku da "istrče" i na teren, pa da se tako oprobaju u fudbalu

  • 5

Devojčice Anđela i Valentina, iz sela Drajinci sa Vlasine, koje smo posetili prošle nedelje i uverili se u kako teškim uslovima uzvratile su posetu "Telegrafu", a mi smo im ispunili neke od njihovih najvećih želja, a jedna od njih je bila da posete stadion FK Partizan.

Čelnici "Partizana" su istog momenta odlučili da ugoste devojčice i uruče im zanimljive poklone i ne samo to, već da im dopuste i da zaigraju na terenu u Humskoj sa fudbalerima.

Uputili smo se ka stadionu, njih su u trofejnoj sali kluba dočekali skauting direktor  Ivica Kralj, kapiten Partizana  Slobodan Urošević, sa saigračima Bibars Nathom i Igorom Vujačićem i portparolkom kluba  Biljanom Obradović, koji su im uručili poklone iz crno-belog butika.

Nakon druženja i upoznavanja, izašle su na teren gde su sa fudbalerima "pucale penale", slikale se i razgovarale. Nakon treninga iznenađenja vratile su se na sok i posluženje, a onda su ukratko podelile svoje ustiske.

- Baš je lepo ovde, svi su super prema nama i baš su divni. Velika želja nam se ispunila, a nadamo se da ćemo nekada i mi igrati u nekom fudbalskom sastavu, to bi bilo baš super - rekle su devojčice.

Devojčice su za uspomenu dobile rančeve, školski pribor, jastuke, posteljinu, majice i dukserice sa motivima svog voljenog kluba.

Zahvaljujući plemenitim ljudima, humanitarnoj radnici Tamari Misirlić koja je prva skrenula pažnju na životnu priču ovih devojčica, i Vladi Republike Srbije koja će im obezbediti uslove za život i dodeliti im stan u naselju Klisura, životi male Anđele i Valentine biće priča u kojoj sreća neće imati samo epizodnu ulogu.

Anđela (12) i Valentina (11) Milanov, žive u selu Drajnici, na domak Vlasine, u sred šume, bez puta, u ruiniranoj kući sa prozorima bez stakala, trošnih zidova koji samo što se ne sruše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA