Zahvaljujući Fejsbuku, Ruskinja za 25 minuta pronašla prijatelja iz detinjstva: Fotografiju prepoznao sestrić

Dobrica i Nina dopisivali su se kada su bili deca

  • 0
Dobrica Damnjanović, Smederevo Foto: Facebook/SLOBODAN GRAD SMEDEREVO#970

Na Fejsbuk grupi za grad Smederevo pojavila se objava žene koja jednoj Ruskinji pomaže da pronađe prijatelja iz detinjstva. Potraga je urodila plodom, jer se Dobrica javio posle samo pola sata

- Dragi Smederevci, na slici je vaš sugrađanin Dobrica Damnjanović, rođen 1954-1956. godine. Njegova tadašnja prijateljica, Nina Bart, Ruskinja, tada učenica šestog razreda sa kojim je kasnije izgubila kontakt bi želela da ga nađe - napisala je u Fejsbuk grupi Vladislava Krišanović.

Ona za Telegraf.rs objašnjava da je Dobrica pronađen posle 25 minuta i to tako što ga je na fotografiji prepoznao njegov sestrić i poslao broj telefona.

- Nina Bart je majka moje dobre prijateljice. Ruskinja je, još pre 25 godina je odbegla u Berlin, gde i sada živi. Sa Dobricom se dopisivala u petom razredu osnovne škole. Naravno, na ruskom. Na kraju su izgubili kontakt - kaže Vladislava.

Kako dodaje, prijateljičina majka joj je jednom prilikom ispričala celu priču o prijateljstvu i poželela je da opet stupi u kontakt sa Dobricom.

- Zahvaljujući Fejsbuk grupi, pronašli smo Dobricu u ceoma kratkom roku. Sada je samo pitanje kako će dalje da se odvija njihova komunikacija, jer je Dobrica zaboravio Ruski - objašnjava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA