≫ 

Selo u Srbiji koje je postalo poznato zbog javne kuće pored doma kulture i crkve: Devojke su virile s prozora

Ljubiša Vasić, koji je taj bordel držao, uhapšen je u aprilu ove godine

  • 8

Nema čoveka u Mihajlovcu, malom selu pored Smedereva, koji nije čuo za Ljubišu Vasića zvanog Vasa, i koji ne zna za njegov objekat, zbog kog je završio i iza rešetaka, akoji je držao u samom selu pored glavnog puta.

Ekipa Telegrafa obišla je mesto gde se nalazi ovaj napušteni bordel pod imenom "Nina sa prenoćištem". Razgovarali smo sa meštanima sela koji se nisu ustručavali i do detalja nam ispričali šta su sve viđali godinama unazad, kada je ovaj objekat bluda radio punom parom.

Ovaj napušteni objekat nalazi se odmah pored glavne prometne ulice i prekoputa doma kulture i crkve. Čini se da je svako iz kog god pravca da je dolazio, mogao tu da svrati i provede se.

Dvojica meštana ovog sela htela su sa nama da podele iskustva o tome, kako je to živeti u blizini mesta gde se skupljao "krem de la krem" sumnjivog  miljea.

- Nisam nikada posećivao taj bordel, ali svi u selu smo manje - više znali šta se tamo dešava i čemu taj objekat služi. Bučno nikada nije bilo uveče, kada je objekat radio. Ceo taj njegov bordel je bio zabarikadiran, unutra postoje podrumi  - priča nam jedan meštanin sela.

Drugi meštanin nam je rekao da su devojke redovno bile dovožene u ovaj objekat.

- On je svoju karijeru počeo sa mladim devojkama. On je tu decu dovodio i odvodio i on je njih preprodavao. Dovedu ih taksi vozilima tu (u bordel) i onda ih razvoze svuda. Tako da te devojke nisu ni znale gde idu. Ucenjivali su ih. Bilo je curica iz Ukrajine, Moldavije, Belorusije,... - priča nam on.

On kaže da je Ljubiša dovodio devojke u kuću koja je u blizini bordela.

- On ih dovede po četiri, pet i smesti ih gore na sprat. I one jadne gvire kroz prozor, kao ptice iz gnezda. Ja kada sam prolazio viđao sam takve prizore. A onda su oni njima zabranili da gledaju kroz prozor, morale su roletne da budu spuštene. To su bile lepe devojke, mala deca, one dođu dve-tri noći i nestanu, pa onda nova tura devojaka i sve tako u krug - priča ovaj Mihajlovčanin.

Kako kaže, ranije je bilo obračuna i ranjavanja, ali zadnjih godina nisu se dešavale takve situacije. Kako dodaje, jedanput kada se dogodila pucnjava, ni sam pop iz crkve nije smeo da izađe, priča nam on.

- Kada je došlo do hapšenja, uhapšen je bio i jedan sirotan tu iz sela, koji je radio kod njega kao konobar - završava priču naš sagovornik.

Podsetimo, Ljubiša Vasić, poznat po nadimku - prva frizura Srbije, i konobar J. J. (62) uhapšeni su u aprilu u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale "orgije" u tajnim sobama.

- To su prostorije u kojima su se devojke bavile prostitucijom. Ima više soba, a pripadnici MUP su upali baš u trenutku kada su tri devojke pružale usluge dvojici muškaraca - rekli su nam tada iz istrage ovog slučaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    18. septembar 2022 | 10:32

    A on je to digao preko noći, mup kao nije znao šta se tu radi godinama, zato legalizovati prostituciju i porez državi a žene na obaveznu lekarsku kontrolu!

  • Nebojša Berak

    18. septembar 2022 | 10:37

    Bordeletj javne kucetreba legalizovati. Razloga je mnogo. Prvo, ne bi bilo nasiljai nasilnog dovodjenja devojaka jer bi sve bile prijavljene i imale zdravstvene preglede, placanli doprinosi za PIO I RFZO, placao bi se porez, bila bi veca sigurnost za devojke ali i korisnike usluga. Sada je to sveNA CRNOJ STRANI, nema zastite devojaka, nema zdravstvenih prgleda, nema penzije, nema zdravstvenog osiguranja, nema plate,... Ali u mnoge"postene" bi izgubile posao. I kako zenske javne kuće za pomoc muskarcima treba otvoriti i muške javne kuće za pomoc damama

  • Nije

    18. septembar 2022 | 10:34

    Vasa, nego Vaske. I nije preko puta skole, skola je kilometar udaljena, ali je preko puta crkve i doma kulture. Kad mogu juce svakavi da prolaze "legitimno" u sred Bgd-a, pored, skola, da se skidaju goli ispred crkve Svetog Marka, sta vam smeta Vaske. Oni to bar rade unutra, musko-zensko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA