≫ 

Kako je poziv jedne majke pokrenuo celo odeljenje: Đaci iz Vrčina iznenadili Anđelu i Valentinu sa Vlasine

Mališani iz Vrčina iznenadili Anđelu i Valentinu

  • 0
Deca iz Vrčina Foto: Telegraf.rs

Priča o preslatkim devojčicama Anđeli i Valentini, koje su živele duboko u šumi kod Vlasine, poput bajke je dobila srećan kraj. Zahvaljujući inicijativi humanitarke Tamare Misirlić i dobrim ljudima, devojčice danas imaju obezbeđen krov nad glavom, odeću, pribor za školu.

Nakon posete Beogradu, gde im je ekipa portala Telegraf.rs ispunila sve želje koje su otkrile da imaju, doživele su i još jedno prelepo iznenađenje. 

Drugari iz OŠ "Sveti Sava" u Vrčinu, predvođeni učiteljicom Anom Sinđelić, pripremili su im pregrš poklona i utrkivali se ko će pre da im ih uruči. Devojčicama su priredili doček kakav će pamtiti celog života.

A sve je krenulo kada je naš portal pozvala Sanja, jedna od majki učenika ove škole i rekla da su odlučili da doniraju opremu za školu i garderobu. Prema njenim rečima, ona je to javila učiteljici Ani Sinđelić koja je istog momenta rekla kako je to sjajna ideja i da svi doniraju koliko su u mogućnosti.

Ekipa Telegrafa odvela je devojčice na mesto tajnog iznenađenja, a Anđela i Valentina nisu ni slutile gde smo stigli.

Parkirali smo se pored škole, a ispod malog letnjikovca sedelo je čitavo odeljenje. Oni su potrčali ka devojčicama, opkolili ih, a onda je počeo razgovor i upoznavanje. Na stolu ih je čekalo posluženje, ali i pregršt paketa garderobe, hemije, pribora za školu i obuće.

Nakon kraćeg razgovora, deca su odlučila da Anđeli i Valentini pokažu školu, te su se svi zajedno malo prošetali.

Učiteljica Ana, nije želela da se snima kao ni roditelji, ali je imala jasnu poruku za nas:

- Uvek ćemo se odazvati, moramo da se pomažemo i da usrećimo svu decu. Svako dete zaslužuje da ima sve što je neophodno za normalan život. Ovim putem apelujem na sve, da takođe pomognu našem drugaru Mihailu koji boluje od leukemije - rekla je učiteljica Ana.

Devojčice su bile srećne, upoznale su nove drugare, a mi se zahvaljujemo u njihovo ime roditeljima, deci i učiteljici na poklonima.

Za pomoć Mihailu Kneževiću: 

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001421744-04

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Svi mu možemo pomoći slanjem 1322 na 3030.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001422107-79

IBAN:

RS35160600000142210779

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Video: Devojčice sa Vlasine posetile Telegraf: Dobile vredne Tesla poklone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA