Požar uništio kompletan dom za borbu protiv narkomanije u Krupnju: Štićenici vape za prenoćištem

Nemoćni da sami pomognu zavisnicima, roditelji mole da ih što pre vrate nazad

  • 0

Veliki požar koji je 21. septembra 2022. izbio kod Krupnja, zahvatio je celokupan dom štićenika, udruženja građana za borbu protiv narkomanije i ostalih vidova zavisnosti “Preobraženje” u Krupnju, i uništio je celokupnu imovinu.

Velika je sreća što niko od štićenika nije povređen ali je materijana šteta velika i u tom požaru je uništen gotovo ceo inventar zajedno sa ličnim stvarima štićenika, sva stolarija, nameštaj i celokupni krov.

- Kamp centra se nalazi u selu Dvorska, opština Krupanj i u momentu požara u kući je bilo 20 štićenika koji su na vreme izašli nepovređeni iz kuće. Polovina štićenika, zbog nemogućnosti boravka su morali napustiti centar za lečenje a druga polovina je razmeštena po kućama u selu gde se otežava njihov boravak i terapija - navodi se na sajtu  preobrazenje.rs.

Još traje uviđaj nastanka ovog požara i javnost će biti blagovremeno obaveštena.

U trenutku kad je izbio požar u domu se nalazilo 23 od 25 štićenika. Na svu sreću, niko nije povređen, samo je jednom nagorela kosa. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA