Dve devojke napadale ljude na autobuskoj stanici u Nišu: Policija traga za njima, na meti i majka s detetom

Iz policije kažu da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo

  • 0
Žene se tuku, ženska tuča, devojke Foto: Shutterstock

Jedna devojčica (15) i majka (34) i njeno dete napadnuti su u subotu oko 22 sata u centru Niša, potvrđuju iz policije i kažu da su ih napale dve mlađe devojke koje još nisu uhvaćene. Obavešteno je niško Osnovno javno tužilaštvo, a snimak na kome se vidi napad kruži društvenim mrežama, pišu Južne vesti.

Kako navode iz Policijske uprave, još im nije poznato ko su devojčice koje su napale sugrađane. Građani komentarišu da su maloletne i da je reč o napadu nožem.

- U subotu oko 22 sata dobili smo prijavu 15-godišnje devojčice da ju je na autobuskom stajalištu, dok je ulazila u autobus, jedna mlađa devojka povukla za ruku i udarila u glavu. Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, obišli okolne ulice, ali nisu pronašli tu mlađu devojku - objašnjavaju iz policije.

Iste večeri, dodaju, kod njih je došla 34-godišnja žena, koja je tvrdila da je bila sa detetom na autobuskoj stanici, kada je pokušala da odbrani 15-godišnjakinju, ali da je nakon toga mlađa devojka, zajedno sa još jednom, napala i nju.

Iz policije kažu da je o tome obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da intenzivno tragaju za devojkama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA