≫ 

"Tate za decu" sredile klupe ispred pedijatrije u Zrenjaninu: "Naša srca su puna posle današnjeg dana"

- Uspeli smo zajedničkim snagama da repariramo ove dve klupe ispred pedijatrije da mogu da se koriste i neka im služe dugo, dugo, godina - naveo je jedan od tata

  • 0
Klupe, Tate za decu, Zrenjanin

Foto: Tate za decu

"Tate za decu" pomogle su da dve nepostojeće klupe ispred ulaza na pedijatriju Opšte bolnice "Đorđe Jovanović" u Zrenjaninu, ponovo imaju svoju prvobitnu namenu.

Kako navodi tata Darko, obratila im se jedna mama i poslala im fotografije klupa od kojih je ostala samo betonska osnova. Ta mama je poželela da tate urade nešto po tom pitanju. I oni nisu sedeli skrštenih ruku.

Ubrzo su klupe zablistale novim sjajem.

- Hvala donatorima za materijal, savetnicima oko same izvedbe, direktoru bolnice i doktorki koja nas je povezala.

- Posebno hvala i velika zahvalnost osoblju sa pedijatrije, koje nam je nesebično pomoglo oko struje, vode, kuvanja kafe i svega što nam je zatrebalo. Uspeli smo zajedničkim snagama da repariramo ove dve klupe ispred pedijatrije da mogu da se koriste i neka im služe dugo, dugo, godina - naveo je on 11. septembra na Fejsbuku.

- Naša srca su puna posle današnjeg dana. Mi smo samo 3 drugara koji petkom veče jedu šampite, piju limunadu i smišljaju gde da ostave svoja srca - napisao je tata na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA