≫ 

Napadnut Dragan Vučićević: Pogledajte snimak incidenta

Ovaj napad desio se tačno ispod sigurnosne kamere - pogledajte slike posle napada

  • 12
Dragan Vučićević napad Foto: Informer

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević napadnut je danas na Terazijama, u neposrednoj blizini redakcije.

Vučićevića je, kako je objavio Informer, udarila jedna od aktivistkinja koja protestuje ispred Informera zbog objavljivanja intervjua sa serijskim silovateljem Igorom M.

- Vraćao sam se iz suda kada sam na Terazijama, ispred naše redakcije video grupu demonstranata. U želji da izbegnem sukob, skrenuo sam u Nušićevu ulicu da bih do redakcije stigao drugim pravcem. U tom trenutku sam osetio silovit udarac s leđa u levu stranu glave. Okrenuo sam se i video mlađu plavokosu ženu koja me je onda i ogrebala po vratu. Urlala je na mene vređala me, sve vreme pokušavala da me šutne! Nisam joj uzvratio, samo sam je uhvatio za ruku dok se nije smirila i nastavio dalje... - priča Vučićević.

Vučićevićeve fotografije povrede nakon napada:

On kaže da se ovaj napad desio tačno ispod sigurnosne kamere koja je, kako se saznaje, u vlasništvu Agencije za stečaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by n1srbija (@n1srbija)

Nakon što je izbegao sukob sa na Terazijama, glavni urednik "Informera" je nastavio ka redakciji kroz Nušićevu i Čumićevu ulicu, ali i tu su ga sačekali.

- Jedna kratko ošišana devojka, sva istetovirana i sa pirsingom na licu, pritrčala mi je i polila me nekakvom tečnošću dok su me njeni saučesnici vređali i pretili. Nju sam uspeo nakratko da snimim mobilnim telefonom, a čitav incident su kamerom snimili i novinari agencije Beta - navodi Vučićević.

Vučićević kaže da je napade prijavio policiji, da je pozvao MUP da zaštiti novinare i urednike Informera, kao i da će podneti prijave protiv napadača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA