≫ 

Tužan prizor kod sela Kremna: Jelen stradao na putu. Izleteo iz kanala, vozač nije ni stigao da ga obiđe

Nakon ovog incidenta pozvano je Lovačko udruženje kako bi nastradali jelen bio sklonjen sa kolovoza.

  • 10
Jelen, Trgovište Foto: RINA

Na deonici puta od sela Кremna ka Mokroj Gori, u blizini mesta Trgovište, došlo je do saobraćajne nezgode kada je jelen iskočio na kolovoz i tada je u njega udario vozač putničkog automobila.

- Jelen je valjda samo odjednom iz kanala skočio na put, pred auto. Кako se sve desilo iznenada, vozač nije imao dovoljno vremena da ga zaobiđe i udario ga je. Jelen je tom prilikom nastradao, a na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta. Na svu sreću, vozač je dobro - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Jelen, Trgovište Foto: RINA

Nakon ovog incidenta pozvano je Lovačko udruženje kako bi nastradali jelen bio sklonjen sa kolovoza.

Na lice mesta stigla je i policija koja vrši uviđaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    29. septembar 2022 | 12:18

    Za ovo se podnese tužba protiv odgovornog lovačkog društva pošto nije obezbedio područje. Ovaj što piše da se na zapadu ide u zatvor, nije ni video zapada, tamo su sva lovna područja obezbeđena žicom kako divljač ne bi mogla kročiti na put. Odgovorno je lovačko društvo gde se desila nezgoda. Tužba.

  • DaNe

    29. septembar 2022 | 11:08

    Zar nije tuzno i kada ga lovci upucaju i kada ga "strucnjak" kolje, a gurmani ga drze na klanju da ga pojedu?? Jos kazu da je meso fenomenalno. Znam, slede mi osude, ali ja ne jedem meso.

  • Namesnih

    29. septembar 2022 | 12:20

    To se desava i to su oubicajene situacije da divlje zivotinje stradaju na kolovozu. Sta tu moze covek da uradi. Nadam se da se zivotinja nije mucila, da je odmah preminula. To je zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA