Dojava o bombi na pumpi u Zrenjaninu je lažna

Vozač kamiona je zaposlenima na benzinskoj stanici u panici rekao da je dobio pretnju i da pretpostavlja da je negde u kamionu postavljena bomba

  • 0
Kontradiverziona jedinica, Policijska brigada Foto: Nikola Anđić

Panika i strah, opravdano nastali su jutros oko 9 časova ujutro, kada je u benzinsku pumpu u Beogradskoj ulici u Zrenjaninu, uleteo usplahireni vozač kamiona i izneo sumnju da je u kamionu kojim upravlja, navodno postavljena eksplozivna naprava, tj. bomba.

Radnici benzinske stanice odmah su obavestili policiju, na teren su munjevitom brtinom izašle jedinice antidiverzionog i vatrogasnog odreda, sve je odrađeno po protokolu koji je u ovakvim situacijama neizbežan i ustanovljeno je nikakve eksplozivne naprave u kamionu nema.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, vozač kamiona je zaposlenima na benzinskoj stanici u panici rekao da je dobio pretnju i da pretpostavlja da je negde u kamionu postavljena bomba.

Kako je kasnije ustanovljeno, radi se o osobi koja ima psihičkih problema i nije uravnotežen, pa otuda nepotrebni napad panike i straha.

Kamion privatne kompanije sa NS registarskim tablicama, sa lica mesta odvezao je lično vlasnik kompanije kojoj pripada vozilo i sve se okončalo bez ilakvih posledica.

Mada se zrenjaninska policija do sada nije zvanično oglasila, prema nezvaničnim potvrdama, svima je odmah bilo jasno da se radi o lažnoj uzbuni, ali je procedura ispoštovana onako kako pravila nalažu.

Dva časa nakon nemilog događaja, saobraćaj na putu i promet na benzijakoj stanici je uspostavljen i odvija se normalno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA