Užičani dva dana bez pijaće vode: Slavine suve zbog pucanja cevi, jedan kvar saniran, pojavio se novi

Snoć oko tri sata posle ponoći ponovo je došlo je do novog pucanja cevi i tako ostavio je preko 1500 stanovnika bez vode

  • 0
slavina, čišćenje Foto:Pixabay

Ekipe užičkog JКP "Vodovod" već drugi dan pokušavaju da saniraju havariju koja se dogodila usped pucanja cevi na sistemu za vodosnadbevanje, koja je stanovnike ovoga grada ostavila bez pijaće vode.

Nakon uspešne popravke kvara koji se dogodio u Beogradskoj ulici, voda na svim slavinama u domaćinstvu je potekla.

Međutim sinoć oko tri sata posle ponoći ponovo je došlo je do novog pucanja cevi i tako ostavio je preko 1500 stanovnika bez vode.

- Ovog puta pucanje cevovoda je bilo 5 metarauzvodno od jučerašnjeg kvara. Ekipe “Vodovpoda” odmah su poslate na teren. Sanacija kvara se očekuje u večernjim satima. Cisterne su raspoređene ispred Medicinske škole na Carini i kod prodavnice “Soko” na Belom groblju, do se kvar u potpunosti ne sanira - kazali su za RINU, u ovom javnom preduzeću.

Trenutno su bez vode su Užičani koji se snabdevaju sa sistema Gluvaći. Vodu trenutno nemaju žitelji delova Jug Bogdanove i Belog groblja, Ibiševog guvna, Gluvaća i Carine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA