≫ 

Radomira nema već 20 dana: Ostavio otvorene prozore na kući, otišao bez novčanika i telefona

Potraga za nestalim Radomirom obaviće se 3. oktobra sa polaskom iz mesta Ušće, u 8 h, u organizaciji MUP-a

  • 0
Rade Pandrc nestali nestao Foto: Facebook

Na teritoriji Gokčanice, u zaseoku Predole, kod Kraljeva nestao je Radomir Rade Pandrc (66) sa prebivalištem u Ribnici. Rade je, kažu u njegovom kraju, poslednji put viđen još 11. septembra. Ostavio je otvorene prozore na svojoj kući u zaseoku Predole, sve lične stvari, novčanik, telefon, garderobu. Njegov nestanak prvi je primetio Radoje Luković, koji je i prijavio nestanak, navodi portal Krug.

Rade Pandrc je živeo sam. Već danima na društvenim mrežama dele se apeli da se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu - jave najbližoj policijskoj stanici, ali – čini se da, za sada, pomaka u istrazi nema.

- Da li je moguće da, kao društvo, ne možemo da organizujemo potragu da se pretraži svaki pedalj ovog terena? On jeste, neprsitupačan, ali - angažovanje većeg broja ljudi, češljanje terena više ljudi, uključivanje planinara i gorske službe spasavanja, možda će dati bar neki trag šta god da se u slučaju nestanka ovog čoveka desilo - kažu oni koji su ga poznavali i žele da saznaju šta se sa nestalim Radom Pandrcem dogodilo.

Ispod objave o njegovom nestanku, u komentarima se navodi da će se potraga za nestalim Radomirom obaviti 3. oktobra sa polaskom iz mesta Ušće, u 8 h, u organizaciji MUP-a. Kako se navodi, poželjan je veći broj ljudi, a potpisana je porodica nestalog Radeta.

Policija je pozvala građane da svaku informaciju o njemu prijave policijskoj stanici u Ušću na telefon 036/ 5430192.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA