Pijani vozač udario ženu u Futogu dok je prelazila put: Bez svesti i s teškim povredama prevezena u bolnicu

Uviđaj na licu mesta je u toku, a istraga će pokazati sve detalje

  • 1
Hitna pomoc, noć

Foto: Shutterstock

Večeras nešto posle 19 časova, došlo je do teške saobraćajne nezgode u Futogu u Ulici carice Milice u blizini poljoprivredne škole. Kako saznajemo, pijani vozač, naleteo je na stariju ženu koja je prelazila put.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa intervenisala je na licu mesta, a poziv je primljen u 19 časova i 14 min. Na licu mesta zbrinuta je žena stara između 65 i 70 godina.

Ona je u teškom stanju bez svesti i hemodinamski nestabilna prevezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra kliničkog centra Vojvodine. Kako saznajemo od očevidaca, vozač je imao preko 2 promila alkohola u krvi.

Uviđaj na licu mesta je u toku, a istraga će pokazati sve detalje. Veći broj policijskih vozila prisutan je na terenu.

(Telegraf.rs/Nikola Bilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    30. septembar 2022 | 20:29

    Gledao sam snimak. Pesacki je neosvetljen. Jeste on isao preko ogranicenja, ali nije mogao da je vidi. Em mrak, em ona u crnom.poceo je da koci pred sam pesacki ali auto ne moze da stane cim stisnes kocnicu. Da se razumemo, kriv je u svakom slucaju. Ali treba opstina da se pozabavi i da osvetli pesacki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA