≫ 

Osmaci iz Leskovca krenuli kući sa ekskurzije: Čekali na prevoz dva i po sata na auto-putu kod Beograda

Deca su u dva autobusa otputovala na trodnevnu ekskurziju po Vojvodini

  • 1
Autobus, autoput, putovanje autobusom, ekskurzija

Foto: Shutterstock

Učenici iz dva odeljenja osmog razreda OŠ "Svetozar Marković" iz Leskovca dva i po sata čekaju na auto-putu na izlazu iz Beograda da se poprave autobusi turističke agencije, kako bi se vratili sa ekskurzije u rodni grad.

- Deca nam se javljaju iz autobusa, nervozna, neka gladna jer su potrošili pare, a za nas roditelje i ne pitajte, tim pre što im ovo nije prvi put - priča za Jugmediu majka osmaka.

Reč je o trodnevnoj ekskurziji po Vojvodini, gde su deca otputovala sa dva autobusa.

- Jedan se pokvario usput, drugi je stao da bi vozač pomogao kolegi da ga poprave, ali kada je ušao u autobus ni njegov nije hteo da upali. Ja sam reagovala odmah na poziv roditelja i obećano mi je da će deca biti odmah prevežena - kaže ova majka.

Ona još navodi da je autobus došao iz Leskovca da prezme jedno odeljenje, a da su i učenici drugog upravo krenuli za Leskovac. Međutim, roditelji javljaju da mali putnici drugog autobusa još čekaju.

Majka kaže da su autobusi pri polasku iz Leskovca bili ispravni, a na pitanje novinara zašto se za školske ekskurzije angažuje uglavnom ista agencija, odgovara da se ona jedina javila. Iste odgovore su mediji ranije dobijali iz svih škola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    1. oktobar 2022 | 03:01

    Napisite o kom prevozniku se radi a sa druge strane svi tenderi su namesteni jer skolski odbor glasa za prevoznika a to se unapred sve zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA