Na punoletstvu u Kruševcu sve je gorelo, ali zaista: Vatromet izazvao požar, ugasili ga i nastavili da igraju

Slavlje u Kruševcu se pretvorilo u vatrenu stihiju, kada je vatromet zapalio dekoraciju

  • 5

Proslava punoletstva postala je tradicija, i poseban dan za sve mlade koji ga iščekuju. Nekada je slavlje skoro pa u rangu svadbe, a neizostavan detalj na proslavama postao je vatromet - što veći, to bolji.

Tako je i Jelena Zogović iz Kruševca odlučila da proslavi svoj rođendan u krugu prijatelja i porodice, ali joj se na trenutak proslava upropastila. Naime, devojka je imala dekoraciju, koju je pratio podni vatromet kako bi sve imalo što bolji efekat. U jednom momentu, kada su iznosili tortu, vatromet je zapalio dekoraciju, koja je u sekundi planula. Plamen se toliko brzo širio da je od cveća i platna za slikanje ostao samo - pepeo.

Jedan trenutak na proslavi ostaće upamćen za sve goste.

- Imala sam dva podna vatrometa, koji su bili stavljeni ispred torte, i fotograf je rekao da se stave iza mene. Osoba koja je uzela da pomeri vatromet stavila ga je skroz uz dekoraciju, u žurbi, jer je torta već izneta i muzika je krenula. Kada su videli da je krenuo vatromet, bilo je prekrasno da se reaguje, zato što je vatra već zahvatila veći deo dekoracije - priča mlada Jelena za naš portal.

Vatra je u trenutku zahvatila dekoraciju, a prva osoba koje je reagovala, bio je vlasnik restorana.

- Ona je krenula u jednom trenutku da pada i gazda restorana ju je zadržao. Imao je opekotine na rukama zbog toga. Brat me je sklonio, jer ja to nisam ni videla kada sam se okrenula i pogledala nisam mogla da verujem da se baš meni to dogodilo. Ugasili su vatru vodom na stolu jer su se svi uspaničili, ali posle propale dekoracije svi su bili u "hajpu" i veseli da bi podigli atmosferu dok je torta trajala. Uprkos tome, sve je bilo krajnje simpatično.

Na kraju svega, bitno je da niko nije povređen, a mi Jeleni čestitamo punolestvo i želimo joj sve najbolje u daljem životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA