≫ 

Bliznakinje Tamara i Jovana majku učinile najponosnijom na svetu: Za 2 dana diplomirale obe

Juče je Tamara stekla zvanje Diplomiranog informatičara na Matematičkom fakultetu, dok je Jovana u utorak stekla zvanje Master inženjera organizacionih nauka

  • 2
Tamara i Jovana Šljivić, Aleksandrovac

Foto: Facebook/Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga

Dve sestre iz Aleksandrovca, bliznakinje Tamara i Jovana potrudile su se da jedna žena bude najponosnija majka na svetu, njihova Roska. Za dva dana obe su diplomirale.

Tamara je stekla zvanje diplomiranog informatičara na Matematičkom fakultetu, dok je Jovana u utorak stekla zvanje Master inženjera organizacionih nauka.

Tamara Šljivić rođena je 1998. godine, odrasla je u Aleksandrovcu, gde je završila Osnovnu školu "Aca Aleksić" i Srednju školu "Sveti Trifun" kao nosilac Vukove diplome. Nakon toga je upisala Matematički fakultet u Beogradu na kom je juče stekla zvanje kom je bila posvećena, pišu Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga.

Jovana je starija celih 10 minuta od Tamare.

Nije bilo lako Tamari da završi jedan od najtežih smerova, a najveća podrška na tom putu tokom studija bila je majka Roska, sestra Jovana i baka Zorica, kojima duguje najveću zahvalnost za svoj uspeh.

Za jednu majku nema veće sreće nego da joj deca budu zdrava i donose dobre rezultate. Na ovakav način, u jednoj nedelji, ovakvu radost, apsolutno je zaslužila Roska.

Video: Bliznakinje iz Hrvatske za deset sekundi saberu i oduzmu 800 brojeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA