Ivanjicu probudio najradosniji plač: Mihailo ugledao svet na kućnom pragu

Prema rečima doktora Đokovića, Marinin slučaj nije usamljen i često se desi da se žena porodi u sanitetu, pogotovo kada su u pitanju drugorotke i trećerotke

  • 0
Vladimir Bojanović Foto: Infoliga

Kako ivanjički Dom zdravlja nema porodilište plač novorođenčeta retko se čuje. Ipak, danas je u sali za hitne porođaje Ivanjičanka Marina Bojanović donela na svet treće dete, dečaka Mihaila.

Uz stručan tim doktora, koji su predvodili ginekolog Miloš Đoković i babica Vesna Marjanović, porođaj je protekao u najboljem redu, nakon čega su mama i beba prevezeni u čačansku bolnicu, prenosi Infoliga.

Prema rečima doktora Đokovića, Marinin slučaj nije usamljen i često se desi da se žena porodi u sanitetu, pogotovo kada su u pitanju drugorotke i trećerotke.

On dodaje da se pri ivanjičkoj hitnoj službi nalazi potpuno opremljena sala za hitne porođaje i da su se uz dobar tim koji čine ivanjički ginekolozi, babice i pedijatrijske sestre dosadašnji porođaji odvijali bez komplikacija. Ipak opština Ivanjica još uvek ne ispunjava sve neophodne uslove za porodilište, jer ne poseduje hiruršku salu i tim anesteziologa.

- Dobili smo još jednog Ivanjičanina. Žena se porodila ovde, opet nije moglo da čeka, ovaj put je bilo još bliže i hvala Bogu rodilo se baš ovde kod nas. Moram da se zahvalim doktorima koji su bili fantastični. Tek se sad vidi velika potreba za porodilištem u našem gradu - rekao je ponosni otac Vladimir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA