≫ 

Pronađena nestala devojčica iz Kragujevca: "Ona je dobro. Sedimo sa njom"

Reč je o J.V. koja ima 13 godina

  • 8
Jelena Vlajković (13) Iz Kragujevca, koja je nestala Foto: Vesna Vlajković

Devojčica J.V. (13) iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče u 21 čas, pronađena je, rečeno je u njenoj porodici za Telegraf.rs.

- Ona je dobro. Sedimo sa njom. Još ne znamo okolnosti nestanka - kažu u porodici.

Kako nezvanično saznajemo u policiji, devojčica je pozvala roditelje i rekla da je u Kraljevu, što je saopšteno i policiji.

- Roditelj nam je 5.10. prijavio da se devojčica udaljila od kuće - rečeno nam je ranije  iz PU Kragujevac.

Devojčici se trag gubio kod TC Plaza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Persa

    6. oktobar 2022 | 09:57

    Ma sta sedimo sa njom ona je dobro,ocemo do detalja de je bila sta je radila,zbog takvog bezobrazluka nasradace neko dete ,malo malo pa neko nestane.Da zakon udari roditelja po bjepu pa da vidite kako bi se deca vaspitavala i nebi begala od kuce kad im se cefne.

  • Beli kg

    6. oktobar 2022 | 11:51

    Kako bi ja kažnjavao roditelje novčano ako je neka glupost, ova omladina samo da bude popularna samo traže neki razlog, a ovamo te kod momka te kod devojke otišli, samo novčana kazna da se opamete

  • Novak

    6. oktobar 2022 | 11:43

    Bilo je meni teško kad sam pročitao o nestanku. Pomislio sam silovana ubijena ili odvućena u neki harem budućih prostitutki. Sada kad je nađena hvala bogu roditelji raduj te se i isprićajte se da se to više nikad ne ponovi. Zato molim državu da ovakva dešavanja ne dajete u javna glasila. Već te i slične ostaviti u okviru komšiluka i prijava policiji i ona neka dalje postupi. Zašto ne širiti budite takve stvari kod druge dece i "kad može ona mogu i ja" daj zatvorimo toj krug bezobrazluka. Kao i svako nasilje delikvenata nek ostane u okviru MZ i opštine. A istražni organi nek rade svoj posao. Novinari nije svaka vest za vest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA