Na "ćelavim" i ispucalim gumama vozili đake na ekskurziju: Roditelji iz Aleksandrovca u šoku

Takvim autobusima đaci su putovali na Taru i u Aranđelovac

  • 0
ekskurzija aleksandrovac pukle gume Foto: Shutterstock, Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga

Roditelji iz Aleksandrovca čija su deca otputovala 4. oktobra na rekreativnu nastavu objavili su fotografije "ćelavih" guma sa ispucalim žicama kojima su deca išla na put.

Naime, učenici drugog razreda OŠ "Aca Aleksić" otputovali su na Taru, dok su njihovi stariji drugari iz četvrtog razreda na rekreativnoj nastavi u Aranđelovcu, navodi se na Fejsbuk stranici Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga.

- Besni roditelji poslali su nam fotografije na kojima se jasno vidi da su gume autobusa u očajnom stanju, ćelave, ispucale sa ispalim žicama. Sve to se jasno vidi, ali nama nije jasno zašto ste dozvolili deci da uđu u autobus koji je u takvom stanju i otputuju sa istim. Logično je bilo da vidite o kom se auto-prevozniku radi, da pozovete policiju i ukažete na problem, da pozovete direktora škole da nađe drugi autobus - pišu na ovoj stranici.

Na kraju navode da su, na sreću, deca stigla kako treba na odredišta, a da roditelji žele da se izvuče pouka i da decu ne voze isti autobusi.

Telegraf je ovim povodom kontaktirao školu i poručeno nam je da direktora možemo pozvati u toku dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA