≫ 

Detalji krađe naših studenata u Rimu: Petoro ostalo bez pasoša, ukraden im ručni prtljag

Krađa se dogodila uoči povratka u Srbiju

  • 2
Lopov, Rim, studenti, autobus

Foto: Pixabay,

Studenti i studentkinje Fakulteta političkih nauka iz Beograda, koji su se našli na meti lopova u toku ekskurzije u Rimu, ostali su bez pasoša i ručnog prtljaga. Istine radi, bez pasoša je ostalo petoro njih, ali im je to u najkraćem mogućem roku rešeno zahvaljujući našoj ambasadi u Italiji.  

Kako nam je rekao predsednik studentskog parlamenta, Miroslav Dešić, koji je zajedno sa njima bio na putovanju, nemili događaj odigrao se uoči povratka u Srbiju.

- Mi smo bili na turi po Rimu, spakovali smo stvari u buseve i imali smo slobodan dan u centru grada. Kada je trebalo da se vratimo u autobuse i krenemo nazad videli smo da je ukraden ručni prtljag. Među stvarima, na svu sreću, nije bilo mnogo novca jer je to bio poslednji dan i studenti su uglavnom sve potrošili. Najveći problem je bio što su zajedno sa stvarima ukradeni i pasoši petoro studenata, te oni nisu mogli da se vrate danas sa nama, po planu - navodi Dešić za Telegraf.rs.

Međutim, organizatori puta odmah su pozvali policiju i konzulat kako bi petoro studenata što pre dobilo svoje dokumente i mogli da se vrate u Srbiju, a agencija im je obezbedila dodatna noćenja u hotelu.

Predsednik studentskog parlamenta kaže da je policija odmah obaveštena o svemu, ali da se još uvek ne zna ko su počinioci.

Video: Ovo morate da znate ako želite da dobijete sobu u domu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0008034

    17. oktobar 2022 | 16:05

    Šetali po centru Rima bez pasoša koji su ostavili u ručnom prtljagu u autobusu?

  • Мрав

    17. oktobar 2022 | 16:26

    Браво, шта ће тамо?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA