≫ 

Vojska nastavlja da pomaže građanima Novog Pazara: Izvode radove na popravci oštećenih puteva

Pripadnici Vojske Srbije, na poziv Štaba za vanredne situacije Novog Pazara, angažovani su na pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posledica poplava koje su nedavno pogodile ovaj grad

  • 0
Vojska Srbije

Foto: Ministarstvo odbrane

Pripadnici Vojske Srbije, na poziv Štaba za vanredne situacije Novog Pazara, angažovani su na pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posledica poplava koje su nedavno pogodile ovaj grad.

Inženjerijska radna grupa iz sastava Kopnene vojske izvodi radove na popravci oštećenih puteva i na čišćenju propusta za vodu od nabujale vegetacije, naslaga zemlje i drugog deponovanog materijala u selima na teritoriji Novog Pazara, a angažovane su i cisterne za snabdevanje pijaćom vodom građana u pojedinim delovima grada u kojima još nije uspostavljeno normalno vodosnabdevanje.

Inžinjerci Vojske Srbije nailaze na odličan prijem meštana, koji uz zahvalnost za pruženu pomoć i požrtvovan rad ističu da ovakve aktivnosti doprinose tome da građani Vojsku Srbije doživljavaju kao sigurnu snagu na koju se uvek mogu osloniti.

Vojska Srbije

Foto: Ministarstvo odbrane

Nakon vremenskih nepogoda koje su krajem prošle nedelje zadesile Raški okrug, pripadnici Vojske Srbije su među prvima pružili pomoć ugroženom stanovništvu, potvrđujući tako spremnost da se u kratkom roku angažuju na bilo kojem delu teritorije onda kada je potrebna pomoć građanima Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA