≫ 

"Pretukli ga zbog patika. Ne spava, ne jede, dete mi nije isto ": Ispovest oca pretučenog dečaka u Surdulici

Tužilaštvo je naložilo da se obave razgovori sa svim akterima, nastavnikom i obaveste službe škole

  • 9
Pretučeni dečak, Surdulica

Foto: Privatna arhiva

Još jedan slučaj brutalnog vršnjačkog nasilja dogodio se u utorak u Surdulici, kada je tinejdžera (15) nakon treninga pretukao drugi dečak. I to sve, kako priča za naš portal otac pretučenog deteta, zbog novih patika.

"Sve se desilo u košarkaškoj sali nakon završetka treninga. Prišao je iz čista mira mom detetu i rekao: "Što se ti ponašaš tako?". Pravi razlog bila je ljubomora zbog patika koje je moj sin nosio, ali i lopte. Moj sin  je na trening nosio novu loptu i kožne "džordanke" koje smo mu nedavno kupili. Naime, prišao mu je i bacio flašicu sa vodom i zadao mu tri udarca u predelu lica, tj. u prednje zube i predeo oka", počinje priču za naš portal otac pretučenog dečaka Ninoslav Spasić.

Pravi šok usledio je za čitavu porodicu kada su im dete, sa vidinim povredama, doveli kući.

"Doveli su ga drugovi kući. Supruga i ja se lečimo od pritiska, i to nam je samo pogoršalo situaciju. Naše dete se lečilo od epilepsije i izlečilo se, ali ne sme da prima udarce u glavu. To je sad najveći problem što smo bili kod jedno 20 lekara, da se sve detaljno ispita, jer strahujemo. Takođe, odmah smo reagovali i Tužilaštvo je pokrenulo istragu. Stvarno mi nije jasno šta se dešava sa ovim vršnjačkim nasiljem, gde su rpditelji danas?", pita se naš sagovornik.

Razloga za brigu ima, budući da je dečak kojeg je pretukao vršnjak, još u procesu oporavka.

Pretučeni dečak, Surdulica

Foto: Privatna arhiva

"Loše je, ne spava, ne zatvara oko, ne jede, ne ide u školu, povučen je. Ima bolove, trza se noću. Jednostavno, dete koje nije isto", priča zabrinuti otac i dodaje da ga je, pored svega, još više porazila izjava roditelja tinejdžera koji im je tukao sina.

"Kada je došao policajac u bolnicu da uzme izjave, bili su ti roditelji. Pitao ih je kakve povrede ima njihovo dete, na šta su oni odgovorili da ima povrede ruke od udaraca. Bila je tu, takođe, jedna skandalozna izjava. I sam sam ih pitao šta je razlog što je njihov sin udario mog. Odgovorili su: 'Konkurencija'. Bio sam u šoku. Pazite, konkukrencija, a igraju u istoj ekipi."

Sreća u nesreći jeste što nije došlo do posledica koje bi po dečaka mogle biti pogubne, ali briga roditelja ne jenjava.

"Sve to kreće iz kuće i problem je u roditeljima najpre. Zašto moj sin ili neko drgo dete nije udarilo nekog?", dodaje na kraju.

Podsećamo da je i u Tužilaštvu je potvrđeno da je prijavljena tuča između dvojice dečaka pri čemu je jedan pesnicom udario drugog. Tada je naloženo je da se obave razgovori sa svim akterima, nastavnikom i obaveste službe škole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    25. novembar 2022 | 12:43

    Ovo se otelo kontroli,preporucujem ocevima da sami resavaju ovo!

  • Mihailović

    25. novembar 2022 | 11:08

    Isterati iz škole...

  • Bjelopavlic

    25. novembar 2022 | 15:46

    Izvinite ali ja kao majka bi sama presudila bilo kom da mi takne dete. A ovaj iskompleksirani delikvent mu je naneo tolike posledice....Neznam sto roditelji misle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA