≫ 

Mladi Vranjanac, koji je pronašao i vratio Albancu novac za lečenje deteta, dobio zahvalnicu: On je naš ponos

Pošto je primio zahvalnicu, Spasić je skromno izjavio da je zadivlјen gestom svojih pretpostavlјenih

  • 1
Hristijan S. Foto: Privatna arhiva

Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević sa saradnicima, danas je vozaču Hitne pomoći, Hristijanu Spasiću uručio zahvalnicu za pokazanu čovečnost prilikom vraćanja pronađenog novčanika vlasniku, prenosi VOM.

- Humanost je osnovna odlika rada u Zdravstvenom centru Vranje. Posebno sam ponosan u svoje ime i u ime svih zaposlenih u našoj zdravstvenoj ustanovi, na Hristijana Spasića i prenosim mu čestitke svih nas. Nјegov nesebičan gest, vredan divlјenja pokazao je ono što svi zaposleni u Zdravstvenom centru Vranje unose sa sobom kad dolaze na rad ali i van radnog vremena – rekao je direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević.

Đorđević je naglasio da mu je posebno drago što je u pitanju mlad čovek i naglasio da su ovakvi lјudi potrebni Zdravstvenom centru.

Zahvalnica mladom vozaču u Hitnoj pomoć Foto: VOM

Hristijan Spasić je nakon primanja zahvalnice, skromno izjavio da je zadivlјen gestom svojih pretpostavlјenih i ponovio da smatra da bi svako na njegovom mestu učinio isto.

Video: Prešao sve šumske puteve, a nastradao ispred kuće: Plemenitost ogrejala Dragana nakon tragedije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA