≫ 

Oglasio je traktorista iz Kucure posle njegovog snimka pantera koji je postao viralan: "Ostao sam u šoku"

Telegraf.rs prvi je objavio snimak na kome se vidi velika crna životinja nalik panteru koja trči pored njive. Kasnije, objava poljoprivrednika iz Kucure postala je viralna

  • 7
Crni panter Printskrin: Privatna arhiva

Andrej Maljik iz sela Kucura rano jutros krenuo je da ore njivu kod prijatelja u Fekertić, a kada je oko 12 sati izašao iz traktora, šokirao se onim što je video.

"Vozio sam i vidim nešto crno i mislio sam da je pas lutalica. Taman da izvadim telefon i da snimim, kako sam pomislio na telefon, krenuo je da beži. U dve sekunde je istrčao 30 metara. Ostao sam u šoku", naveo je Maljik ranije jutros za Telegraf. rs.

Njegov snimak postao je viralan. Zbog toga mu se kasnije usijao telefon, priča nam on. 

Kako dalje objašnjava, nije mu bilo svejedno od tog prizora pa se vratio u traktor iz kog nije nameravao da izlazi do daljnjeg.

"Posle nisam izlazio iz traktora, rekao sam kolegi da će me šlepati, ako negde zapnem, To se desilo danas oko 12 sati", objašnjava Maljik.

Lovačka služba je nakon toga odmah izašla na teren.

"Video sam da je lovačka služba bila. Izašli su na teren da provere. Iskreno, mnogo se pričalo i pisalo o tome, nisam verovao da je tačno, ali kada sam ugledao tu životinju stvarno mi nije bilo svejedno i mogao bih da poverujem da je bio crni panter. Interesantno, onaj ko najmanje misli da je istina, kad vidi ovako nešto, ne može da se ne zapita", zaključuje Maljik.

Snimak je jutros napravio traktorista tokom poljoprivrednih radova. Isti snimak naš portal je prvi objavio, nakon čega su brojni mediji ali i meštani pozvali kako bi se domogli istog snimka. 

Zver je prethodni put primećena u neposrednoj blizini Banje Januković kad je jedan od gostiju snimio veliku crnu životinju sa terase jednog hotela.

Lovočuvari su nakon toga uz pomoć drona sa termovizijskom kamerom pretražili nekoliko stotina hektara površine pod šumom, ali bez uspeha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena Markovic

    26. novembar 2022 | 17:58

    Ostavite meso na mestu gde ste ga videli,vodu,gladan je i preplašen,kada na istom mestu bude nalazio hranu,sacekati ga i uhvatiti,zar je toliko Tesko ,Uginuće od gladi

  • ico

    26. novembar 2022 | 23:04

    Ako ce da ga ubiju, bolje i da ga ne traze.

  • 534

    26. novembar 2022 | 18:00

    Naravno da do sada niko nije uspeo ni trag da mu pronađe a kamoli pantera. Izgleda da je obuo cipele da bi zavarao potere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA