≫ 

Ispovest majke ranjenog dečaka Stefana za Telegraf: "Moj sin je heroj"

Ovaj Božić će provesti u strepnji i strahu

  • 1

Dečak Stefan Stojanović (11) i mladić Milan Stojanović (21), koji su ranjeni u današnjem incidentu u Štrpcu, sada se osećaju dobro.

Kako je za naš portal ispričala Stefanova majka Zorica Stojanović, zahvalna je Bogu što je na kraju sve prošlo dobro.

"Hvala Bogu, kako je moglo da bude, dobro su. Ne znam ni ja šta se desilo, samo mi je javljeno da je ranjen. Nisam znala kako, šta... Put je bio blokiran, jedva smo živi došlo do Štrpca. U Štrpcu su mu već sanirali ranu. Kako sam čula, deca ko deca, slikali se, nosili badnjak za Badnje veče, naišao taj čovek i u putu pucao, a metak se od asfalta odbio u moje dete", rekla nam je Zorica.

Objašnjava da je njen sin herojski sve podneo.

"Dobo je, on je heroj. Oseća se dobro i fizički i psihički, hvala Bogu".

Ipak, ovaj Božić će provesti u strepnji i strahu.

"Kako sve ovo može da utiče... Najgore moguće, stres, šok. U takvoj sredini živimo, tek sad postoji strah", dodala je ona.

Podsećamo da su dečaci zadobili prostrelne rane, jedan dečak je pogođen u šaku, a drugi u rame i tek pukom srećom nisu stradali niti su životno ugroženi.

Osumnjičeni za ranjavanje dve osobe u Štrpcu jeste pripadnik tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga, potvrdio je ministar odbrane tzv. Kosova Armend Mehaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    6. januar 2023 | 23:33

    Mirnim i diplomatskim putem vaše dete će preživeti hvala Bogu, dok se sultan dodvorava zapadu. Verujem da će biti da je dete od 11 godina provociralo tog heroja sa druge strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA