Majka me je na silu udala sa 16 godina, bila sam najveća sramota u selu! Dramatična ispovest poznate folkerke!

- Plakala sam, molila, a majka nije želela da bude drugačije. Njegovi su tražili mladu, lepu, vrednu snajku i odabrali mene - ispričala je Zlata Petrović

  • 20
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevačica Zlata Petrović je poznata po burnom privatnom životu, a kako kaže, najtraumatičniji događaj u njenom životu je bio kada ju je majka naterala da se sa samo 16 godina uda za momka iz istog sela.   

NEOSTVARENA LJUBAV: Halid Muslimović priznao u koju je srpsku pevačicu DECENIJAMA bio zaljubljen! (FOTO)

Zlata opisuje kroz kakav pakao je prošla, i šta se sve dešavalo kada je odlučila da pobegne od muža.

- Živela sam s majkom i očuhom, majka je po završetku mog osmog razreda odlučila da me uda za dečka iz mog sela čija je porodica bila jako imućna. Imala sam samo 16 godina i nisam želela da se udam za njega. Tada nije bilo kao ovo danas, niko te nije pitao da li hoćeš ili nećeš. I tako su moji odlučili da pređem da živim kod njega. Plakala sam, molila, a majka nije želela da bude drugačije. Njegovi su tražili mladu, lepu, vrednu snajku i odabrali mene - ispričala je Zlata za srpski Telegraf, i dodala da je nekoliko meseci kasnije odlučila da pobegne od muža.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Tri meseca sam bila u braku s tim mužem, a onda sam rešila da pobegnem. Moji nisu želeli ni da čuju da se vratim kod njih. To je bila sramota, šta će selo reći. I jedan dan sam rešila da ja zaista ne mogu da živim takvim životom. Pobegla sam kod svoje tetke u Beograd. Tada sam počela da pevam po kafanama. Da nisam pobegla, ko zna da li bi danas neko znao ko je Zlata Petrović - rekla je pevačica i napomenula da ne krivi svoju majku, kao i da joj je na neki način i zahvalna.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ne krivim svoju majku, samo je u tom trenutku birala najbolje za mene. Moja majka je bila jedna divna žena, pa ne mogu da je krivim što me je tako mladu udala. Na neki način sam joj i zahvalna jer možda ne bih ni počela da se bavim pevanjem da se sve to nije izdešavalo - zaključila je Petrovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    6. decembar 2016 | 16:20

    Odmah posle osmog razreda a imala sam samo 16 godina... Ahahahahahaaaa

  • Uzicanka

    6. decembar 2016 | 15:16

    Meni je bas drago sto je uspela u zivotu.Pa nije ona kriva sto je rodjena u takvoj porodici.I mi svakako ne mozemo birati roditelje,ali mozemo zivot uzeti u svoje ruke i nesto uraditi.

  • Draža Volverin

    6. decembar 2016 | 13:56

    Tako je to kad zivis u kartonsku malu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA