Prelepa devojka krije strašnu tajnu prošlosti: Preživela jezivu torturu i zlostavljanje, imala je samo 17 kilograma! (FOTO)

Deda joj zabranio da jede, a tukao bi je po stomaku ili bi je prisilio da ispljune hranu ukoliko bi je zatekao da krišom jede

  • 2

Jedna devojka iz  Japana nedavno je podelila sa svetom fotografije strašnog zlostavljanja koje je preživela od svog dede, pre 10 godina.

Želela je savršen snimak sa skijanja, a onda se niotkuda stvorilo drvo! (VIDEO)

Mladu ženu, koja je sada u svojim dvadesetim, navodno je maltretirao deda, koji ne samo što ju je izgladnjivao, već bi je i fizički zlostavljao ako bi je zatekao da jede.

Kako prenosi Dejli Mejl, ona je na Tviteru napisala da joj je deda zabranio da jede, kao i da bi je tukao po stomaku ili bi je prisilio da ispljune hranu ukoliko bi je zatekao da krišom jede.

Bila je toliko neuhranjena da je težila nepunih 17 kilograma.

Podelila je fotografje na Tviteru, na kojima se jasno vidi koliko je mršava, sa namerom da podigne svest o zlostavljanju, pozivajući  sve osobe koje se nalaze u sličnim okolnostima ili koje imaju poremećaj u ishrani, da zatraže pomoć na vreme, pre nego što bude prekasno.

Kada je konačno spašena, eksperti su joj rekli da ju je samo 10 minuta delilo od smrti.

Srećom, deceniju kasnije, ova mlada žena se potpuno oporavila i nove fotografije pokazuju da su se njeno zdravlje i težina drastično poboljšali.

Iako nije poznato da li je njen deda optužen za zlostavljanje, kao što nije poznata ni reakcija ostalih članova njene porodice, lepo je videti da je uspela da se oporavi od horora koji je preživela.

Nekoliko ljudi koji u svemu vide prevaru,  našlo se i na društvenim mrežama gde su tvrdili da su fotografije koje je objavila, zapravo lažne.

Iako nije morala da im odgovori, ona je to ipak uradila i to postavljanjem dodatnih fotografija, koje su po svoj prilici nastale u bolnici.

Na njima se vide velike modrice po vratu i grudima nastale nakon prebijanja koje je preživljavala.

Promena koju je doživela u poslednjih 10 godina je očigledna, a iako se verovatno nikada neće osloboditi sećanja na zlostavljanje, ona danas inspiriše ljude pokazujući da je moguće prevazići i najsurovije situacije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA