Serijski ubica seje strah u ruskom gradu: Brutalno iskasapio dve žene. Uhapšen osumnjičeni sa krvavim rukama (FOTO)

Gradom je odmah zavladao strah, a neki svedoci tvde da su videli muškarca u maskirnom odelu koji čeka ispred studentskih domova

  • 0

U gradu Petrozavodska na severu Rusije zavladala je panika među stanovništvom nakon što su dve mlade žene brutalno ubijene za dva dana. Gradom se šire glasine da je u pitanju serijski ubica.

Ljudmila Serebrakova, 24-godišnja studentkinja medicine napadnuta je pošto je izašla iz svoje kuće na dobro osvetljenu ulicu. Brutalnost napada otkrivaju rane na stomaku i vratu, a nesrećna devojka koja je u grad došla iz obližnjeg sela umrla je pre nego što je stigla pomoć, piše Rt njuz.

Gradom je odmah zavladao strah, a neki svedoci tvde da su videli muškarca u maskirnom odelu koji čeka ispred studentskih domova.

Jeziv snimak pijanca koji prebija staricu zgrozio svet: Nesrećna žena pljuvala krv i zube dok je njenom glavom udarao o zemlju (VIDEO)

Neki od meštana optužili su bivšeg momka Danila sa kojim je Serebrakova raskinula nakon što je napustio vojsku. Sadašnji dečko Dimitri je rekao lokalnim medijima da je Danilo još uvek u vojsci.

Dok je policija istraživala ovaj slučaj i tvrdila da nije u pitanju delo serijskog ubice, desio se drugi napad.

Hapšenje potencijalnog napadača Printksin: rt.com/ VK

Ovoga puta napad se dogodio usred bela dana, kada je ispod jednog nadvožnjaka izbodena druga žena. Ona je bila živa kada je stigla hitna pomoć ali je ubrzo preminula. Prolaznici su tvrdili da su videli čoveka u crnom kako se udaljava.

Lokalni mediji objavili su snimak čoveka u crnom kako se udaljava i ulazi u taksi. Policija je krenula u pohod na ubicu i uhapsili su jednog muškarca, ali on na sebi nije imao uniformu kao na snimku.

- Pratio sam čoveka koji je bežao, izgledao je kao da je uznemiren ili pijan. Ubrzo mi se pridružio još jedan komšija i uspeli smo da ga uhvatimo. Ruke su mu bile krvave, upitali smo ga od čega, a on je rekao kako se posekao na flašu. Ubrzo je stigla policija i uhapsila ga - ispričao je Nikita Žiglov, lokalni stanovnik.

Snimak hapšenja je objavljen, ali se na njemu vidi muškarac u teksasu. Građani ne veruju da je policija uhapsila čoveka koji je ubio dve žene.

Snimke hapšenja možete da pogledate ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA